Fenerbahçemiz MKE Ankaragücü karşısında

li maçlar ve yerel seçimler sebebiyle lige verilen aranın ardından Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 27.hafta müsabakasında MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor.

Fenerbahçemiz MKE Ankaragücü karşısında

Milli 7 Nisan Pazar günü Eryaman Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Mete Kalkavan görev yapacak.

Hazırlıklarının İstanbul etabını öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamlayan Futbol A Takımımız, karayolu ile Ankara'ya gitti. Kamp yapacağı otele varan kafilemiz, maç saatini beklemeye başladı.

İki takım arasında geride kalan 99 maçta Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 63-10 gibi büyük bir üstünlüğü göze güvenilir bahis siteleri çarpıyor. Renktaşlar, 26 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin ligde attığı 184 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 65 golle karşılık verdi.  Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı MKE Ankaragücü 3-1 kazandı. İki takım ligde şimdiye dek Ankara'da 48 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara'daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 27-6 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara'daki 15 maçta da eşitliği bozamadı. Başkentte Fenerbahçe 82, MKE Ankaragücü 32 gol attı.

Taraflar başkentte en son 2011-2012 sezonunda karşılaştı, Fenerbahçe 2-0 galip geldi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEAnkaragücü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43