Fenerbahçemiz, ZTK Çeyrek Final ilk maçına çıkıyor

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçına çıkıyor. Futbol A Takımımız, GMG Kırklarelispor'la deplasmanda karşılaşacak. Kırklareli Atatürk Stadı’nda bugün saat 14.30'da başlayacak mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçemiz, ZTK Çeyrek Final ilk maçına çıkıyor

Bu sezon ziraat Türkiye Kupası’na 4. turdan başlayan Fenerbahçemiz, Tarsus idmanyurdu’nu 3-1 mağlup ettikten sonra 5. turda İstanbulspor’u 4-0 ve 2-0'lık galibiyetlerle geçti.
 
Son 16 turunda HES Kablo Kayserispor ile eşleşen takımımız, deplasmanda golsüz berabere kaldığı rakibini Kadıköy’de 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.
 
Rakip GMG Kırklareli spor, 3. turdan başladığı Ziraat Türkiye Kupası’nda Kelkit Belediyespor ve Ankaragücü’nü 1-0 yenerek saf dışı bıraktıktan sonra 5. Onwin tur ilk maçında evinde 2-1 mağlup ettiği Gaziantep’e deplasmanda 3-2 yenilerek son 16 turuna kaldı.
 
Kırklarelispor bu turda deplasmanda 1-1 sona eren maçın rövanşında Medipol Başakşehir ile evinde golsüz berabere kalarak son 8 takım arasına kaldı.
 
Kırklarelispor'la 1984 - 85 sezonunda da Türkiye Kupası 3. turunda karşılaşan Fenerbahçemiz, rakibini deplasmanda 4-2, İstanbul’da ise 4-0'lık skorla mağlup ederek elemişti.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43