Fraport-TAV Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı

Fenerbahçemiz, Fraport-TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Fraport-TAV Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı

Diego Perotti, Serdar Aziz ve Mame Thiam antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Sinan Gümüş gribal enfeksiyon rahatsızlığı sebebiyle idmanda yer almadı.

Antrenman öncesi sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yardımcı Antrenörümüz Volkan Demirel ve futbolcumuz Dimitris Pelkas’ın doğum günü kutlandı. Doğum günleri takımın izin yaptığı günlere denk gelen Volkan Demirel ve Dimitris Pelkas için Pokerklas idman öncesi pasta kesildi. İkili bu jestten dolayı teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti.

Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde gerçekleşen çalışma saat 11.30’da başladı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yapıldı. Çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı. 

Futbol A Takımımız, 2 Kasım Pazartesi günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak bu karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43