Futbol A Takımımız Kayseri’ye ulaştı..

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu ilk maçında 14 Ocak Salı günü deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, maçın oynanacağı kente vardı.

Futbol A Takımımız Kayseri’ye ulaştı..

Sezonun ikinci devre hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan Futbol A Takımımız buradan, ZTK Son 16 turu ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Hes Kablo Kayserispor maçı için Kayseri’ye hareket etti. Yaklaşık 1 saatlik hava yolculuğunun ardından Kayseri'ye ulaşan kafilemizde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de yer aldı.
 
Kafilemizi havaalanında karşılayan Kayseri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Ersin Yaşar ile yöneticileri de Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’a ve futbolcularımıza çiçek takdim etti.
 

Perabet 615px;" />

Ardından kamp yapacağı otele geçen Futbol A Takımımız, maç saatini beklemeye başladı.
 
Takımımızın 22 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:
 

Altay Bayındır, Harun Tekin, Erten Ersu, Zanka, Serdar Aziz, Adil Rami, Mauricio Isla, Murat Sağlam, Jailson, Luiz Gustavo, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Alper Potuk, Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse, Garry Rodrigues, Deniz Türüç, Mevlüt Erdinç, Vedat Muriqi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43