Galatasaray 1-2 Fenerbahçe

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı.

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşen Takımımız, Mesut ve Crespo’nun golleriyle Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Öte yandan Marcel Tisserand 83. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla puanını 23'e yükselten Fenerbahçemiz, ligin 14. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

VITOR PEREIRA'DAN İLK 11'DE 3 DEĞİŞİKLİK
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Yukatel Kayserispor maçının ilk 11'ine göre derbide kadrosunda 3 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Nef Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan Max Meyer, Nazım Sangare ve Attila Szalai'yi yedek soyundurdu.

53 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı, bu isimlerin yerine ilk 11'de Filip Novak, Jose Sosa ve Mesut Özil'i oynattı.

Pereira, Galatasaray derbisinde kalede Berke Özer'i görevlendirirken, savunma dörtlüsünü Ferdi Kadıoğlu, Marcel Tisserand, Kim Min-jae ve Filip Novak'tan oluşturdu. Ortada Jose Sosa, Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş'ı oynatan Pereira, forvet arkasında ise İrfan Can Kahveci ve Mesut Özil'i değerlendirdi. Pereira, gol yollarında ise Mergim Berisha'yı oynattı.

Sarı-lacivertlilerde Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Max Meyer, Diego Rossi, Dimitris Pelkas, Serdar Dursun, Bright Osayi-Samuel, Miguel Crespo, Nazım Sangare ve Attila Szalai ise yedek bekledi.

FENERBAHÇE BU SEZON İLK KEZ 4'LÜYLE
Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, bu sezon takımını ilk kez 4'lü formasyonla sahaya sürdü. Sezon başından beri savunmada 3'lü tercihinde bulunan Pereira, bu konuda olumsuz eleştiriler almıştı. Pereira, Galatasaray derbisinde 4-3-3 formasyonunu tercih etti..

mutva.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43