İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

İsmail Kartal'dan şaşırtan açıklamalar! ''Hiçbir şey bitmedi''

''FUTBOLCULARIMA GÜVENİM TAM''

"Sonuçta 3 puan almak için geldik. Rakibimizin de çıkışı vardı son haftalarda. Bugün de çok iyi savunma yaptılar, çok kapandılar. Çok zorlandık kapalı savunmaya karşı ama 2 gol atmayı başardık. Berabere bitti maç. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularım çok karakterli."

PENALTI AÇIKLAMASI

"Her şey bitmedi. Daha 5 maç var. Son anda penaltıyla maç berabere bitti. Bu bizi bir hayli üzdü. Biz de izledik, dışarıdan destek aldığımız yorumcular, olayı inceleyince şampiyonluğa oynayan takım için çok ağırdı."

\\\\

''5 MAÇIMIZ KALDI''

"Taraftarımız şunu bilsin. Biz pes etmedik. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar mücalede vereceğiz. 5 maç var. 5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik tüm gayretimizle taraftara kendimizi affetirmeyi ve şampiyon olmayı hala hedefliyoruz. Daha bir şey kaybetmedik."

PUAN FARKI

"Onunla ilgili konuşmuyoruz. Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz."

"PENALTI AĞIR BİR KARAR"

"Biz izledik, baktık. Gerçekten çok ağır bir karar. Bunun nasıl olduğunu anlamış değiliz."

''ADALET İSTİYORUZ''

"VAR'da yabancı hakem var diye olmayan bir şeyi olmuş gibi aleyhimize veriliyor. Yabancı yerli olur fark etmez. Biz adalet istiyoruz. Adalet aleyhimize işledi."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43