Kupa mesaisi..

Profesyonel Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçında Giresunspor’u konuk edecek.

Kupa mesaisi..

6 Aralık Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak ve A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçemiz, bu sezon kupaya 5. turdan dahil oldu. Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor ise kupada iki tur geçerek Fenerbahçemizin rakibi oldu. Kupaya 3. turdan başlayan Karadeniz ekibi, önce Kocaelispor’u ardından da 4. turda karşılaştığı Gümüşhanespor’u 2-2 eşitlikle biten maçların ardından penaltılarla geçerek adını 5. tura yazdırdı.

Son 3 yılda 3 kez Giresunspor ile eşleşen Fenerbahçemiz, geçen sezon çeyrek finalde eşleştiği rakibini Sultanbet iki maçta da 2-1'lik skorlarla mağlup ederek elemişti.

Karşılaşmada Özgür Yankaya düdük çalacak

Fenerbahçemiz ile Giresunspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçını Özgür Yankaya yönetecek. Yusuf Bozdoğan ve Alpaslan Dedeş’in yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkan Engin.

Giresunspor'un ligde ve kupada Fenerbahçe'ye karşı galibiyeti bulunmuyor. Giresunspor, sarı lacivertli rakibine karşı oynadığı 10 maçta, 7 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. Karadeniz temsilcisi kazandığı takdirde 43 yıl sonra ilk kez galip gelmiş olacak.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEGiresunspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43