Ligde 25. randevu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. 23 Aralık Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek.

Ligde 25. randevu

Fenerbahçe, ligde geride kalan 13 haftada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle topladığı 23 puanla haftaya 3. sırada giriyor. Konuk Medipol Başakşehir’in ise 4 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 beraberliği bulunuyor. 15 puanı bulunan Medipol Başakşehir 14. basamakta yer alıyor.
 
Karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek
 
Karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan.
 
Ligde 25. randevu
 
Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 25. kez karşılaşacak.
 
İki takım arasında geride kalan 24 maçta Fenerbahçe 12, Medipol Başakşehir ise 9 galibiyet aldı, 3 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Takımımızın 33 golüne, turuncu-lacivertli takım 27 golle yanıt verdi.
 
Fenerbahçe, geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı 2-1, ikinci yarı Kadıköy’de oynanan maçı da 2-0 kazanmıştı.
 
Futbol A Takımımız, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan ve 2014'ten itibaren Medipol Başakşehir ismiyle mücadele eden turuncu-lacivertli takımla Kadıköy'de oynadığı 12 lig karşılaşmasının ise 9'unu kazandı.
 
İki takım arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan 2 lig maçı berabere sonuçlanırken, Medipol Başakşehir deplasmanda tek galibiyetini ise 2017-2018 sezonunda elde etti. Bu Süper Lig müsabakalarında Fenerbahçemiz 21, Medipol Başakşehir ise 8 gol kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEBaşakşehir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43