Luiz Gustavo ve Jose Sosa Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de sezonun bitimiyle beraber Luiz Gustavo ve Jose Sosa için iki flaş haber gündeme geldi.

Luiz Gustavo ve Jose Sosa Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de sezonun bitimiyle beraber Luiz Gustavo ve Jose Sosa için iki flaş haber gündeme geldi.

Sözleşmeleri 2022'de bitecek

Fenerbahçe'de sezonun bitimiyle beraber Luiz Gustavo ve Jose Sosa için iki flaş haber gündeme geldi. İlk olarak Flamengo'nun Gustavo'yu istediği aktarıldı. 34 yaşındaki futbolcunun da Brezilya'ya dönmek istediği vurgulandı. Flamengo'nun Fenerbahçe ile bonservis konusunda görüşmeler yaptığı savunuldu. 2022'de sözleşmesi bitecek Gustavo'nun son döneminde ülkesinde olmaya sıcak baktığı bildirildi. Gustavo, Emre Belözoğlu döneminde son haftalarda yedek kalmaya başlamıştı.

Geçen sene de istediler

Jose Sosa için de Arjantin basınında haberler yer aldı. 35 yaşındaki oyuncunun Arjantin'e dönme konusuyla yakından ilgilendiği ifade edildi. Sezon başında ülkesine dönme ihtimali beliren ancak Fenerbahçe'ye imza atan Sosa'nın kariyerinin son yıllarında bu fırsatı kaçırmak istemediği belirtildi. Bilhassa Estudiantes takımı tarafından çok istenen ve taraftarlar tarafından sevilen Sosa'nın bu nedenlerle dönüş biletine yakın durduğu kaydedildi. Deneyimli yıldızın sözleşmesi Haziran 2022'de bitiyor.

Başkan Ali Koç'un Emre Beleözoğlu ile yaptığı Sultanbet görüşmeye göre "Yaşlarının da ilerlemesi nedeniyle iyi bir teklif gelmesi durumunda 2 futbolcunun da transferine izin verilecek".. 12numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43