Medipol Başakşehir 1-2 Fenerbahçe

Süper Lig’in 35. hafta maçında Medipol Başakşehir’e konuk olan Fenerbahçemiz, 1-0 geri düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazandı ve puanını 69’a yükseltti.

Medipol Başakşehir 1-2 Fenerbahçe

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynana karşılaşmada Takımımıza galibiyeti getiren golleri 40. dakikada Szalai ile 57. dakikada Pelkas kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü ise 18. dakikada Ömer Ali’den geldi. Öte yandan Kalecimiz Harun Tekin, maçın 88. dakikasında penaltı kurtardı.
 
Ligin 36. haftasını bay geçecek olan Fenerbahçemiz, 37. haftada ise Dinamobet 25 Nisan Pazar günü Kasımpaşa ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak.

Maçtan dakikalar:

6. dakikada Medipol Bşakşehir atağında sağ kanattan Visca’nın ortasını arka direkte Aleksic, Giuliano’ya çıkardı. Bu futbolcunun bekletmeden çektiği sert şut kornere çıktı.
 
13. dakikada Medipol Başakşehir’in kazandığı serbest vuruşta, Tolga Ciğerci’nin şutu az farkla direğin üstünden auta çıktı.
 

18. dakikada Fenerbahçe’nin kullandığı korner atışında topu kapan M. Başakşehir, Visca ile kontra atağa kalktı. Visca’nın nın pasını sağ tarafta alan Ömer Ali Şahiner, ceza sahası dışından çektiği sert şutla topu filelere gönderdi: 1-0.
 
24. dakikada Caner Erkin’in sol taraftan kullandığı korner atışında, Serdar Aziz’in kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.
 

35. dakikada İrfan Can’ı şık çalımlarla ceza alanına girdikten sonra pasını Pelkas’a çıkardı. Pelkas’ın rakibinden dönerek sıyrıldığı pozisyonun ardından şutunu kaleci Volkan çeldi. Dönen topu Mert Hakan tamamlamak istedi ancak top auta çıktı.
 
36. dakikada İrfan Can’ın yerden savunma arkasına gönderdiği topla buluşan Valencia, sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Valencia’nın sert şutunda son anda Ndayishimiye topa kayarak müdahale etti ve top kornere çıktı.
 

40. dakikada Caner Erkin’in sol taraftan kullandığı korner atışında Ozan topu ön direkte kafa ile araya aşırdı ve arka direkte Szalai, dokunuşuyla topu ağlara gönderdi. 1-1.
 
Detaylar geliyor…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43