Real Madrid - Fenerbahçe : 5-3

Fenerbahçemiz, Audi Kupası 2019 üçüncülük maçında karşılaştığı Real Madrid’e 5-3 mağlup oldu.

Real Madrid - Fenerbahçe : 5-3

Allianz Arena’da oynanan karşılaşmada Takımımızın gollerini 6. dakikada Garry Rodrigues, 34. dakikada Nabil Dirar ile 59. dakikada Ozan Tufan kaydetti. İspanyol ekibinin gollerini ise 12, 27 ve 53. dakikalarda Benzema, 62. dakikada Nacho ve 79. dakikada Mariano Diaz attı.

Turnuvanın finalinde bu akşam TSİ 21.30’da ev sahibi Bayern Münih ile İngiliz temsilcisi Tottenham karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da İstanbul'da başlayan sarı-lacivertli ekip, bu yıl 6. kez düzenlenen Avrupa’da en üst düzeydeki turnuva olan Audi Kupası’nda mücadele etti. Dün ev sahibi Bayern Münih ile karşılaşan Futbol A Takımımız, bugün ise İspanyol devi Real Madrid’le maç yaptı. Fenerbahçemiz turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

Kupa tarihinde daha önce Bayern Münih 3 kez mutlu sona ulaşırken, 2011'de Barcelona, 2017'deyse finalde Liverpool'u penaltılarla yenen Atletico Madrid şampiyon olmuştu.

Maçtan dakikalar:

6. dakikada Garry Rodrigues, Max Kruse’den aldığı pasla rakibini geçtikten sonra ceza alanı dışı sol çaprazından şutunu çekti ve topu filelere gönderdi: 0-1.
8. dakikada sağ kanattan Ferdi Kadıoğlu’nun Pashagaming ortasında kale önünde iyi yükselen Vedat Muriqi kafa vuruşunu yaptı ancak top kaleci Navas’ta kaldı.
10. dakikada Ozan Tufan uzaklardan şansını denedi, kaleci Navas topu güçlükle kornere çeldi.
12. dakikada sağ kanattan gelişen Real Madrid atağını ceza alanı içinde topla buluşan Benzema sonuca ulaştırdı ve skor 1-1 oldu.

27. dakikada ceza alanı dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta Toni Kroos’un ortasına Benzema kafa vuruşunu yaptı ve top filelere gitti: 2-1.
34. dakikada sol kanatta topla buluşan Dirar ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı, top filelerle buluştu: 2-2.
53. dakikada Karim Benzema takımını öne geçiren golü kaydetti: 3-2.
59. dakikada gelişen atakta ceza alanı dışında topla buluşan Ozan’ın sert şutunda top filelere gitti ve skora tekrar eşitlik geldi: 3-3.
62. dakikada ön yaptığı baskı sonucu topu kazanan Real Madrid’de Diaz’ın şutunu Altay kurtardı ancak dönen topu Nacho tamamladı: 4-3.
79. dakikada gelişen Real Madrid atağında Altay’dan dönen topu Mariano Diaz tamamladı ve skor 5-3 oldu.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele 5-3 Real Madrid galibiyetiyle tamamlandı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEReal Madrid

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43