Size ne söylesek azdır: 1-0

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında küme düşmemeye oynayan asırlık kulübümüz Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu..

Size ne söylesek azdır: 1-0

Maçın genelinde çok kötü bir oyun ortaya koyan Fenerbahçeli futbolcular sadece bir kez pozisyon bulabildi. Alanyaspor rakine tam 13 kez pozisyon bularak fark attı. Çok başarılı ve etkili oyun ortaya koyan Alanyaspor bir çok gol pozisyonunu da kullanamadı.

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'a Efecan'ın golüyle 1-0 mağlup oldu. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Fenerbahçe ile küme düşme potası arasında 5 puanlık fark bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında Alanyaspor etkili ataklarla Fenerbahçe savunmasını bir hayli zor duruma soktu ancak kaleci Harun müthiş performansla takımını ayakta tuttu.


5'te Welinton'un savunmaya çarpan topunu Harun çizgide son anda önledi. 16. dakikada Cisse'nin yakın mesafeden röveşatasını Harun yine inanılmaz bir şekilde kurtarmayı başardı. Fenerbahçe, ilk yarım saatin ardından Alanya kalesinde gol aramaya başladı. 35'te Isla'nın kale sahasına çevirdiği topu savunma kornere gönderdi. Devam eden pozisyonda Serdar Aziz'in kafası direğin yanındn auta gitti.

dakikada İsmail Köybaşı'nın büyük hatasında Baiano'nun şutunu yine Harun çıkardı. 4 dakika sonra ise Villafanez'in kaleci Harun'u geçen şutunu çizgi üzerinde Mehmet Topal uzaklaştrdı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başında Alanya'da Djalma'nın kafası auta giderken, Fenerbahçe maçtaki en net pozisyonunu Valbuena ile Avrupabet yakaladı. 50'de Ayew'in topuk pasına yakın mesafeden vuruşunu yapan Fransız yıldız, kaleci Haydar'ı geçemedi.

Alanyaspor dakikalar ilerledikçe gol için bastırmaya başladı. 52'de Welinton'un sert şutunda Harun gole izin vermezken, 1 dakika sonra Djalma'nın müthiş vuruşu direğin yanından auta gitti. Alanya aradığı golü 57'de buldu. Sadık ve Harun Tekin'in hava topunda anlaşmazlığı sonrası Villafanez'in içeriye çevirdiği topa Efecan kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

63'te Nabil Dirar müsait pozisyonda golü atamazken, 67. dakikada Cisse'nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. 4 dakika sonra Cisse yine vuruşunu yaptı ancak Harun ağlara doğru giden topu ayağıyla mükemmel çıkardı.

Dakikalar 84'ü gösterdiğinde Alanya atağında Cisse kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu Harun'un üzerinden aşırttı ancak meşin yuvarlak auta gitti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Alanyaspor maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Alanyaspor puanını 41'e yükseltirken, Fenerbahçe ise 33 puanda kaldı.

Fenerbahçe taraftarları adeta Tv ekranlarından isyan ederek "Bu nasıl bir mücadeledir. Bu takımı kimsenin böyle küçük düşürmeye hakkı yok. Biz kümeye oynayacak takım değiliz. Bizi bu duruma düşüren başta çok güvendiğimiz Ali Koç ve diğer görev alan A'dan Z'ye herrkesin istifa etmesini bekliyoruz" dedi..

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEAlanyaspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43