Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’ndaki rakibimiz; İstanbulspor

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda İstanbulspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’ndaki rakibimiz; İstanbulspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kura çekiminde Kulübümüzü Futbol Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı temsil etti.
 
Toplamda 32 takımın mücadele edeceği ve çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda ilk maçlar 3, 4 ve 5 Aralık tarihlerinde, rövanş maçları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

İdari Menajerimiz Volkan Ballı kurayı değerlendirdi

Kura çekiminin ardından Fenerbahçe TV’ye değerlendirmelerde bulunan İdari Menajerimiz Volkan Ballı, “İstanbulspor çok köklü bir kulüp. Dost kulübümüz, sevdiğimiz bir kulüp. İstanbul’da olması bizim için büyük avantaj. Biliyorsunuz seyahatler takımı yoğun maç temposu içinde yoruyor. İki ayaklı bir tur. Güzel maçlar olsun. Uzak bir deplasman yerine İstanbul’da maçlarımızı İllegal Bahis oynayacağız. Birçok kulüp bizimle oynamak istiyordu. Neden? Tarsus İdman Yurdu maçında Mersin Stadı’nın nasıl dolduğunu, taraftarımızın o şehre getirdiği bereketi, kazancı herkes gördü. O yüzden Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Bununla gurur duyuyoruz.” dedi.

4. Tur kura çekiminde olduğu gibi bu kura çekiminde de sona kalmasıyla ilgili konuşan Ballı, “Kurayı çekemedim. 4. Tur’da da böyleydi. Mecburen çıkanla oynuyoruz. Hayırlı olsun. Onar için de bizim için de güzel bir maç olsun. Dostane bir şekilde sakatlıksız geçsin.” ifadelerini kullandı.

Çekilen kura sonucunda oluşan eşleşmeler şu şekilde:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43