12NUMARA Dergimizin Aralık Sayısı çıktı..

Fenerbahçe camiamızın ve Büyük FENERBAHÇE taraftarının Tek Tescilli Markası olan “12NUMARA” olarak tarafsız yayınlarımıza devam ediyoruz.

12NUMARA Dergimizin Aralık Sayısı çıktı..

12 NUMARA SPOR VE AKTÜALİTE DERGİMİZİN Aralık 2019 sayısı çıktı. Birbirinden özel ve kaliteli röportajları içeren dergimiz camiamıza ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Kulübümüzde 25. Yılını doldurarak YDÜ’liği hakkını kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanımız Sayın Ali Koç dergimizin KAPAK görselini oluşturmaktadırlar.

Fenerbahçe’mizin formasını giyen eski Milli Takım oyuncumuz Sayın Abdülkerim Durmaz röportajı ve ülkemizin önemli iş insanı Sayın Serdar Sözbir röportajları da yer almaktadır. Bundan böylede yayınlarımız devam edecektir. Sadece Fenerbahçe’mize hizmeti ilke edinen “12NUMARA” bizlere karşı oluşturulan haksız iftiralara ve söylemlere rağmen yoluna devam Betlike edecektir.

Bizleri kendileri ile karıştıran ve hatta birçok kişinin emir adamı olan sözde markamızı kullanan 12numaraorg kendi kazdığı hazin sonlarına daha çok yaklaşmıştır. Bu hesap ve şahıs ile hareket edenlerin kimler olduğu devletimizin ilgili güvenlik birimleri ve tarafımızdan bilinmektedir. Çok kısa zamanda birçok hain organizasyonun için de olan bu hesap ve sorumluları hesap verecektir. Biz 40 yıldır camiamızın içimdeydik, bundan böylede olmaya devam edeceğiz.

12 Numara

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43