45’te Oley çekenlere, 90’da besmele çektirilir..

Fenerbahçeli futbolcular bizleri her hafta yanıltmaya devam ediyorlar. Bunun en son örneğini Beşiktaş maçında hepimize bir kez daha gösterdiler.

45’te Oley çekenlere, 90’da besmele çektirilir..

45’te Oley çekenlere, 90’da besmele çektirilir..

Daha takım maça ısınamadan skor 3-0 olunca hepimiz ne oluyor dedik. İlk devrede Fenerbahçe takımı sadece Beşiktaş’ı izledi ve onlara çok fırsat verdi. Aslında skorun 3-0 olmasına Beşiktaş cephesi de inanamadı. Dedim ya Fenerbahçe her hafta yanıltmaya devam ediyor.

Ersun Yanal ilk kez doğru yaptı

Ersun Yanal sonunda en doğru tercihlerini hem ilk 11 için hem de oyuncu değişimlerinde tam isabet yaptı. İkinci devreye özellikle Mathieu Valbuena ile başlaması takımı adeta ateşledi. Ayew çok katkı verememesine rağmen en azından oyuna biraz hareket getirdi. Yanal Dirar gibi bir dinamo ile adeta sağ taraftan Beşiktaş takımını bitirdi. Allah için Dirar çok büyük bir mücadele verdi ve alkışı en çok hak eden birinci isim oldu. Bazı futbol bilginleri bu adamı kadro dışı bırakmıştı!..

Dirar çok farklı

Ben takıma en son katılan genç yetenek Miha Zajc’ı çok beğendim. Topu iyi kullanıyor, sahanın her yerinde mücadele ediyor, çok istekli ve yetenekli. İlerleyen zaman içinde adından fazlaca söz ettirecek gibi. Takım atak yaparken top alış verişleri çok başarılı ve Gobahis ceza sahasına bir anda gelerek gol atma isteği çok yerinde. Nitekim kendi başlattığı atağı Dirar’a servis ederek onun adeta gol pasına çok şık bir dokunuş ile Fenerbahçe’yi kendine getiren golü attı.

Beşiktaş taraftarı hata yaptı

Fenerbahçeli futbolcuları aslında ikinci devre de bu kadar olumlu değişime iten bence Beşiktaş taraftarı oldu. Maç 3-0 olduktan sonra, dört, dört gibi tezahüratlar Fenerbahçeli oyuncuları çok etkiledi. Muhtemelen soyunma odasında Ersun hoca da bu olaya parmak basarak, “Sizinle alay ediyorlar, dört, dört diyorlar. Çıkın Fenerbahçeli futbolcuya yakışan oyunu oynayın” demiştir.

Bu sonuç güven kazandıracaktır

Fenerbahçe takımı 3-0 gibi bir yükün altından ikinci devrede kalkarak büyük bir iş başarmıştır. Her takım bu şartlarda böyle bir skorun altından kalkamaz. Bundan böyle takımın kendisine güveni muhakkak ki artacaktır. Artık korkan değil, korkutan bir Fenerbahçe izleyeceğiz.

Son olarak şunu da belirtmek isterim ki siz siz olun büyük konuşmayın, maç bitmeden savaş naraları atmayın. Yoksa 45’te oley çekenlere, 90’da besmele çektirilir, bu takımın adına da FENERBAHÇE denir.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEBEŞİKTAŞ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43