5 futbolcu ile yolları ayırma kararı alındı..

Tenik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu, 5 futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı. İşte o isimler..

5 futbolcu ile yolları ayırma kararı alındı..

Tenik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu, 5 futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı. İşte o isimler..

PAPISS CISSE
Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği performansına hiç yaklaşamadı. Fatih Karagümrük, bu transfer için talipli. Cisse de 'tamam' derse bu transfer olacak.

MAURICIO LEMOS
25 yaşındaki stoperin potansiyelini düşünerek 1.5 milyon euro'luk risk alna Fenerbahçe, Uruguaylı'nın kötü performansı sonrası bu rakamı verecek bir kulübe direkt Betvole olarak satışı gerçekleştirecek.

KEMAL ADEMI
Fenerbahçe'nin Basel'den kadrosuna kattığı Kemal Ademi, çok istekli olsa da 6 maçta skora katkı yapamadı. 24 yaşındaki İsviçreli, çok çabalayan bir görüntüye sahip olsa da Fenerbahçe'nin beklediği kalitede bir golcü çıkmadı.

MAME THIAM
Kasımpaşa maçında attığı 2 golle galibiyeti getiren Mame Thiam için Çin ve Katar'dan iki teklif var. Rakam 5 milyon Euro'yu bulursa, Senegalli yıldız satılabilir. Oyuncuyu Fenerbahçe'ye bedelsiz veren Kasımpaşa'nın, olası bir satıştan pay alacağı da öğrenildi.

SİNAN GÜMÜŞ
Yedekten oyuna gelerek skora katkı yapması beklenen Sinan Gümüş, genel olarak düşük performansıyla dikkat çekti. Şans bulduğu maçlardaki kötü performansı ve kötü seçimleri, Sinan Gümüş'ü gözden düşürdü. Ancak son haftalarda ki form yükselişi dikkate alınarak kalabilir..

Takımda farklı isimlerinde ayrılabileceği aldığımız haberler arasında..

12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43