Aaron Boupendza, Türkiye'ye geri dönüyor..

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın getirilmesinin ardından transfer mesaisi başladı. Vedat Muriqi için girişimlerini sürdüren sarı-lacivertliler West Bromwich'in de bu transfer için istekli olması sonrası rotasını değiştirdi.

Aaron Boupendza, Türkiye'ye geri dönüyor..

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın getirilmesinin ardından transfer mesaisi başladı. Vedat Muriqi için girişimlerini sürdüren sarı-lacivertliler West Bromwich'in de bu transfer için istekli olması sonrası rotasını değiştirdi. Fenerbahçe, Al-Arabi forması giyen Aaron Boupendza'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçiyor.

Gol yollarında problem yaşayan Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde ilk hedefi kaliteli bir golcüyü takıma kazandırmak. Bu bağlamda teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-lacivertliler, Aaron Boupendza için nabız yokluyor.

KATAR EKİBİ, BOUPENDZA'YI SATMAYA HAZIR
Fanatik'in haberine göre, Boupendza, Türkiye’ye dönmeye ve geçen sezon ara transfer döneminde kapısından döndüğü Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor. 25 yaşındaki forveti kiralamak için Sarı-lacivertliler harekete geçti. Al-Arabi, sezon başında Boupendza için 4 milyon 250 bin euro ödemişti. Katar ekibi buna yakın bir rakama oyuncusunu satmaya hazır.

İSMAİL KARTAL KİRALANMASI YÖNÜNDE RAPOR VERDİ..
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal gol yollarında çok yeterli görmediği takıma mutlaka iyi bir golcü alınmasının raporunu verdi. İsmail Kartal Boupendza için ise "Tanıdığımız çok yetenekli ve süratli bir isim. Eğer kiralık ılda dahi alınması bize büyük güç katar" dediği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43