AKÇEKAYA: TFF Genel Kurulu iptal edilmeli..

Son olarak yapılan TFF Başkan seçimlerinde Başkan adaylarından Ufuk AKÇEKAYA spor kamuoyuna bir basın açıklaması daha yaptı. İŞTE AKÇEKAYA’nın AÇIKLAMASI..

AKÇEKAYA: TFF Genel Kurulu iptal edilmeli..

Son olarak yapılan TFF Başkan seçimlerinde Başkan adaylarından Ufuk AKÇEKAYA spor kamuoyuna bir basın açıklaması daha yaptı. İŞTE AKÇEKAYA’nın AÇIKLAMASI..

TFF Genel Kurulunun iptal edilmesi,

"TFF Genel Kurulunun iptal edilip yeniden yapılması için dün Asliye Hukuk Mahkemesine davamı açtım. Gerek yapılışı gerek davet şekli, gerek alınan kararlar hem TFF statüsü hemde TFF kendi özel kanunu olan 5/5/2009 Tarih 5894 sayılı kanuna muhalefetten iptal edilmesi aynı kanunın 16.maddesine göre yapılmalıdır. Hayırlısı olsun". dedi.

Ufuk AKÇEKAYA daha önce ne demişti;

TFF Başkan adaylarından Ufuk AKÇEKAYA spor kamuoyuna bir basın açıklaması yaptı. İŞTE AKÇEKAYA’nın AÇIKLAMASI..

TFF Başkan Adaylığı Sürecimizi Tamamladık. Süreci kısaca özetleyeceğim. Ankara’ya Genel Kurula gitmeden 47 Delegeden imza sözü aldım.15 Haziran Günü Ankara’da Kongrenin yapılacağı mekânda gece yarısına kadar görüşmelerimde 66 oya ulaştım. TFF Genel Kurullarında yıllardır listelerin/desteklerin genel kurul gecesinde defalarca değiştiğini çoğunuz bilmezsiniz.16 Haziran sabahı saat 9.30’a kadar imzaları teslim süresinde teslim edilmesi gerekiyordu. Günlerdir bize söz verenlerin bir kısmı “CESARET EDEMEDİKLERİNDEN” desteğini çekince imzaların azalmasıyla Divan Kuruluna teslim edemedik. Destek konusunda son ana kadar yanımda duran Kulüplere teşekkür ediyorum. Son anda desteklerini çekenlere de aynısıyla karışılacaklarını biliyorum. Bu destek veren/çekenleri açıklamayacağım. Çoğu spor insanı ve Eğitimci bir İnsanı Başkan olmasının çok iyi çözümler getireceğini ifade ettiler. Vizyonumu anlattığım videoları izleyenler destek ve güzel dileklerini yürekten hissedince çokça mutlu olduk Genel Kurul sonrası şu tabloyu sizle paylaşmak isterim.

16-17 Haziran TFF Olağanüstü Başkanlık Seçimindeki İstatistikler:

1) Oy kullanma hakkı olan 72 delegenin büyük çoğunluğu protesto için gelmedi.

2) 26 delege gelip oy kullanmadı.

3) 35 delege imza verip oy vermedi

4) 51 delege protesto için boş oy attı

5) Yönetim listesi sadece 133 oy alabildi 35 boş oy var! *Denetleme Kurulu listesi sadece 100 oy alabilmiş 16 boş oy var.

6) En az oyla TFF başkanlığı netleşen kişi oldu.

7) Topladığı imza sayısından az oy alan ilk TFF Başkanı oldu.

8) Seçimlerde PROTESTO edilen ilk isim oldu, bu tabloya bakıldığında durum hiç hoş değil.

Yeni TFF Başkanı seçilen Mehmet Büyükekşi’yi tebrik eder başarılar dilerim. 2023'teki Başkanlık Seçimlerde Yeniden Adaylığımızı devam ettireceğimizi buradan bildiriyor ve çalışmalarıma ara vermeden aynı hizmet aşkıyla devam edeceğimi spor kamuoyuna ilan ediyorum.

Ufuk AKÇEKAYA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43