Alex De Souza'dan çarpıcı Galatasaray sözleri

Fenerbahçe'mizin efsane futbolcusu Alex de Souza, Fenerbahçe Televizyonu'nda açıklamalarda bulundu.

Alex De Souza'dan çarpıcı Galatasaray sözleri

Fenerbahçe'mizin eski kaptanlarından ve efsane futbolcularından Alex de Souza, 7 yıl aradan sonra yeniden Şükrü Saraçoğlu Stadı'na ayak bastı. Özel bir etkinlik çerçevesinde Türkiye'ye gelen ve sarı lacivertli takımın Atiker Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı izleyecek Brezilyalı isim, önce kulüp televizyonunda canlı yayına katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza'nın açıklamaları şu şekilde;

"6-7 sene olmuştu kulüp televizyonundan taraftarlara seslenmeyeli. Bu fırsatı tanıdığınız için çok teşekkür ederim. Eksikliğini hissettiğim bir şeydi bu.

Stüdyolara çok yabancı değilim. Brezilya'da böyle bir program yapıyorum. Eski takım arkadaşım Luciano ile birlikte program yapıyoruz. Ailemle vakit geçiriyorum. Türkiye'yi de takip ediyorum. Sosyal medyadan Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Sezon başı biraz sıkıntılı oldu ama takım toparlanma sürecine girdi. Umuyorum haftaya Jestbahis Zenit maçıyla, sonra ligdeki diğer maçlarla çıkış sürecektir.

Fenerbahçe'deki üçüncü maçımda golle buluşmuştum. Şimdi tekrar baktığımda çok iyi bir başlangıç yaptığımı görüyorum. Futbolu bıraktıktan sonra 2,5-3 kilo almışımdır. O zamanlar her gün antrenman yapardık. Şimdiyse istediğim zaman yapıyorum.

Gençlerbirliği maçları hâlâ hafızamdaki tazeliğini koruyor. İki maçta da takımımın galibiyet gollerini kaydetmiştim. Ankara'daki ilk mücadelede son dakikalarda attığım iki golle galip gelmiştik.

Planlayarak attığım goller benim için en güzel gollerimdir. Antrenmanda çalıştığım golleri attığım zaman daha çok hoşuma gidiyordu."

O GOLLE GERÇEK FENERBAHÇELİ OLDUM

"İlk Galatasaray maçını çok iyi hatırlıyorum. Serbest vuruşta topun başına geçtiğimde aklıma 'Gerçek Fenerbahçeli, Galatasaray'a gol attığınızda oluyorsunuz' geldi. Ben de o golle gerçek Fenerbahçeli oldum."

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEAlex De Souza

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43