Ali Koç asıl sürprizleri sona saklamış! 3 bomba daha

Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferini bitiren Ali Koç'un asıl sürprizlerini sona sakladığı, sarı lacivertli yönetimin 3 bomba futbolcu için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Bir '6' numara, bir sol bek ve bir de kanat forvet için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin transfer uçaklarını İstanbul'a indirmeye hazırlandığı öğrenildi.

Ali Koç asıl sürprizleri sona saklamış! 3 bomba daha

Teknik direktör Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor..

Fenerbahçe'nin Real Madrid'den ayrılan sol bek Marcelo ile temasa geçtiği bildirildi.. 34 yaşındaki sol bekin menajerinin verdiği bilgilere göre; Marcelo'nun Fenerbahçe'ye olan maliyeti 6 milyon euro'yu buluyor.

Roberto Carlos'un Real Madrid'deki kariyerini noktalayıp Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Brezilyalı efsaneden aldığı formayı yıllarca başarıyla taşıyan Marcelo da İspanyol ekibindeki macerasını noktaladıktan sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir..

Aldığımız bilgiye göre taraftarlar arasındaki temasların devam ettiği birkaç gün içinde daha somut bilgilerin gelebileceği bildirildi..

Fenerbahçeli kurmaylar Flamengo'unn sol açığı Bruno Henrique için de görüşmeleri sürdürüyor..
Yönetici Selahattin Baki'nin birkaç gün içinde Brezilya'ya gitmesinin söz konusu olduğu Jesus'un da bu oyuncuyu çok istediği öğrenildi..

Bruno Henrique Pinto, 30 Aralık 1990 tarihinde dünyaya geldi. Bilinen adıyla Bruno Henrique, Flamengo ve Brezilya milli takımında forvet pozisyonunda görev alıyor..

Portekiz Milli Takımı'nda defalarca forma giyen 30 yaşındaki defansif orta saha için de Betis kulübüne resmi teklifin iletildiği pazarlıkların devam ettiği bildirildi..

MAAŞI 3 MİLYON EURO 
William Carvalho, 7 Nisan 1992 tarihinde Luanda, Angola'da doğdu.. Oyuncuya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; Ali Koç 31 yaşındaki orta sahanın 1 yıllık maaşını Betis'e peşin ödeyerek Carvalho'yu renklerine bağlamayı planladığı belirtildi.

Angola asıllı Portekizli millî futbolcudur. İspanyol ekiplerinden Real Betis'de forma giymektedir..

Ön libero pozisyonunda oynayan oyuncu aynı zamanda Portekiz millî takımında da oynamaktadır..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43