Ali Koç: "Ben dedim ki keşke Ocak ayında alsak"

İmza töreninde ilk olarak söze başlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Mesut Özil pek çok kez Fenerbahçeliliğini çeşitli yerlerde dile getirmişti.

Ali Koç: "Ben dedim ki keşke Ocak ayında alsak"

İmza töreninde ilk olarak söze başlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Mesut Özil pek çok kez Fenerbahçeliliğini çeşitli yerlerde dile getirmişti. Mesut Özil'in evlendiği zamandan bu hikayeyi alıyoruz. O zamanlar tanışmıyorduk, beni çağırmamıştın düğününe. O gün, Acun Ilıcalı'nın attığı 'İnşallah vatan hasretin biter' tweet'i fitili ateşledi. Sonrasındaki WinWin kampanyasında ifade edilenler yeni bir hikayenin başlangıcıymış. Acun Ilıcalı'nın bu transferde çok önemli bir rolü, maddi ve manevi desteği oldu.

"Ben dedim ki keşke Ocak ayında alsak"
Acun Ilıcalı dedi ki, Mesut sadece bir futbolcu değil, müthiş bir ticari potansiyeli var. Kulübümüzün gücüyle biz bu işi hallederiz. Ben dedim ki keşke Ocak ayında alsak. Acun ise o zaman Exxen platformunu dünyaya yaymak istediğini söyledi. Bu hedefimde Mesut Özil'n de katkısı olacağını düşünüyorum dedi.

Menajeri Erkut'la konuştuk. 8 Aralık günü Samandıra'dan Londra'ya yolculuğumuz başladı. Hatta ben, Emre ve Acun ayrı ayrı zamanlarda yola çıktık ki bilinmesin istedik. Ben Arsene Wenger'le görüştüm. Mesut'u sordum. Sakatlığı var mı, fit mi, saha dışında nasıl, bize tepeden bakar mı? Sonra Wenger'i Erol Bulut ile görüştürdük. Faydalı bir görüşme oldu.

10 Aralık günü yine orada bir evde Mesut Özil ile tanıştık. Orada bir şey dikkatimi çekti. O sırada Mesut Özil çocukluğundan beri gönül verdiği takımda forma giyme hayalinden bahsetti ve maddi konuları dert etmeyeceğini söyledi. Sonrasında detay Restbet görüşmeler başladı. Her süreç tamamlandı ve bugün karşınızdayız. Fenerbahçe bir 'imkansız' denilen bir transferi daha gerçekleştirdi. Daha önce de Fenerbahçe bunları başarmıştı" dedi. 12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43