Ali Koç Fenerbahçe tarihine imza attı!..

Evet, sevgili Fenerbahçeliler, 26.Ekim.2019 tarihi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tarihi günlerinde ilk sıralarda ki yerini almıştır.

Ali Koç Fenerbahçe tarihine imza attı!..

Başkan Sayın Ali Koç hiçbir başkanın ve Aziz Yıldırım’ın bile başaramadığı Kenen Evren Lisesini FBSK’ne resmen kazandırarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Yıllarca alınması için adı geçen bu muhteşem arsa sonunda hak eden olan FBSK’nün resmi malı olmuştur. Parasal değeri tahmini 350 Milyon Euro civarında belki de 400 Milyon Euro civarındadır. Başkan Ali Koç’un bu tarihi başarısı Fenerbahçe’mizim gelecek yarınlarının çok daha umutlu ve parlak olmasını sağlayacaktır.

Aziz Yıldırım’ın inanılmaz başarısızlığı

Peki, bu büyük başarıyı hiçbir başkan yapamazken Sayın Ali Koç nasıl başarmış, nasıl Fenerbahçe’nin mülkü olmasını  sağlamıştır. İşte üstüne düşülmesi ve örnek alınması gereken başarı hikâyesi asıl olarak buradadır. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok sıkı bir Fenerbahçelidir. Fenerbahçe’nin her maçını izlemeye gayret göstermekte, izleyemediği maçlarımızın sonuçlarını anında öğrenen bir Fenerbahçe sevdalısıdır. Peki, bu zamana kadar neden böyle bir Fenerbahçe aşığı, futbol sevdalısı bir Devlet büyüğü ile bu başarı sağlanamamıştır. Sayın Aziz Yıldırım başkanlığının son 3 yılı hariç devamlı olarak sporun içine siyaset koyma yolunu seçmiş, her zaman Sayın Erdoğan ve partisinin aleyhine açıklamalar yapmış, Fenerbahçe Spor Kulübünün Atatürk’ün kulübü olduğunu vurgulayarak bir anlamda Sayın Erdoğan’a kendince kulübün yolunu kapatmıştır. Hal böyle olunca da Sayın Erdoğan’da böyle saçma bir durum karşısında Fenerbahçe’ye zarar vermemek adına bu zamana kadar hep suskun ve sakin kalmayı tercih etmiştir. Ezeli rakiplerimiz olan kulüpleri ise ihya edercesine desteklemiş, onlara muhteşem sayılabilecek statlar kazandırmıştır.

Çevresi zarar veriyor

Aslında Başkan Ali Koç’ta aynı Sayın Aziz Yıldırım’ın Sayın Erdoğan’a yaptığı tarihi hatayı çok kısa zamana kadar sürdürmekteydi. Çevresinde bulunan kişilerin Erdoğan’ı sevmediği ve hatta nefret ettiğini Cumhurbaşkanımız dâhil hepimiz biliyorduk. O kişiler için Erdoğan adeta sevilmeyen ve hatta nefret edilen bir isim olmuştu. Başkan Ali Koç bu zavallı dediğimiz (güya) ‘AYDINLAR’ isimlerin etkisinde kalarak birçok zaman inceden inceye Sayın Erdoğan’a dokundurmalı açıklamalarına hep şahit olduk. Garip olan ise sevilmeyen ve adeta nefret edilen Erdoğan’ın yanında Ali Koç'a akıl verenlerin hepsinin el pençe durması ve kendisine saygıda kusur edilmemesiydi. Böyle bir tavır ancak yalaka ve ikiyüzlü zavallı insanların davranışları olabilirdi.

Ali Koç kendi “ÖZÜNE” döndü..

Başkan Ali Koç çevresinin kendisini çok yanlış yönlendirdiğini fark edince bu saçma ve tehlikeli olan soğuk savaşı bitirmeye karar verdi. Devletin en tepesiyle sadece birilerinin yüzünden neden kötü olacaktı ki?. Başkan kendi özüne ve kendi fikirlerine dönmeye karar verince hak edilen ve edilecek olan büyük başarılarda kendiliğinden gelmeye başladı. Başkanın son 2 ayda Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile sık sık bir araya gelmesi tarihi başarının ve barışın adeta habercisiydi. Başkan Ali Koç’un özü o kadar sağlam ki kendi özüne dönmesi ile birlikte açıklamaları da dikkat çekmeye ve kendisine çoğunlukla övgüler gelmeye başladı. Özellikle T.C Devleti Cumhurbaşkanına, emniyet güçlerine ve son olarak Barış Pınarı Harekâtına sıraladığı övgü dolu sözler herkes tarafından takdir Liderbahis edildi ve alkışlandı. Bu sözlerini alkışlayanlardan en değerli isim ise hiç kuşkusuz ki Sayın Erdoğan oldu. Bunun yanı sıra son zamanlarda açıklamalarının sonunda söylediği “Allah Yar ve Yardımcımız Olsun” sözleri herkeste adeta şok etkisi yaptı. Özellikte kendisini devamlı yanlış yöne ilerletmeye çalışanlara ise ‘TOKAT’ gibi geldi. Ancak bu tavrı ve söylemleri Türkiye sevdalılarını, ülkesini, Atasını ve 'AYYILDIZ' Bayrağını sevenleri çok mutlu etti. Mutlu olmayan sadece sporun içine anlamsız olarak siyaset sokmak isteyen sözde kendilerini "AYDIN" gören ancak aslında karanlıklar içinde yaşayan bir gurup zavallı kişiler oldu. 

Kenan Evren Lisesi’nin arsası FENERBAHÇEMİZİN..

Kısaca toparlamak gerekirse son aylarda yaşanan çok sağlıklı ve güzel ilişkiler neticesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Sayın Ali Koç tarafından 25. Yıl YDK üyelik plaketini alması için FBSK’ne davet edildi. Bu tarihe kadar hiçbir şekilde Fenerbahçe SK’den adımını içeri atmayan Sayın Erdoğan, Sayın Ali Koç’un bu nazik teklifine evet diyerek tarihi güne birlikte imza attılar. Spor tarihinde hiçbir Cumhurbaşkanı taraftarı olduğu bir spor kulübünden böyle 25. Yıl plaketi almamıştı ve bu gelişme spor tarihe ilk olarak yazıldı. Sayın Erdoğan hayatında ilk kez adım atacağı ve sevdalısı olduğu kulübe elbette ki eli boş gelmeyecekti. Kendisine yakışan bir hediyeyi ve hediyeyi almaya yakışan bir Kulüp ve taraftarları hediyenin ne olacağını büyük bir merakla beklemeye başladılar. İlk önce Başkan Ali Koç büyük bir keyif ve zafere ulaşmış bir “KOMUTAN” edasıyla, diğer tarafta Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise işte benim “FENERBAHÇE SEVDAM” duygularıyla tarihe 'ALTIN' harflerle geçecek tarihi açıklamayı yaptılar: Bu tarihe kadar alınamayan Kenan Evren Lisesi’nin paha biçilmez arsası Artık ‘FENERBAHÇEMİZİN’ olmuştu. Bu açıklamayı duyan salonda ki herkes her iki başkanı çılgınca dakikalarca ayakta alkışladılar. Bu tarihi an salonda Erdoğan’ı ve Koç’u seven, sevmeyen kişilere bile “VAY BEE” dedirtecek, her ikisini de ‘AYAKTA’ çılgınca alkışlatacak kadar tarihe yazıldı.

Allah bu büyük birlikteliğimizi bozmasın

Artık Büyük Fenerbahçe’miz için yeni bir sayfa açılmıştır. Bu büyük birlikteliği muhakkak ki kıskananlar ve karalamak isteyen zavallı kişiler muhakkak olacaktır. Biz gerçek Fenerbahçeliler ‘O’ zavallıları şu ana kadar hiçbir şekilde nasıl ki muhatap almadıysak, bundan böylede asla almayacağız. Bu tarihi başarıda en büyük rolü üstlenen Başta Başkanımız Sayın Ali Koç beye ve bu zaferin taçlanmasını sağlayan ve kolaylaştıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye bir Fenerbahçe aşığı olarak ve de en önemlisi bir “TÜRKİYE” sevdalısı olarak minnetlerimi, şükranlarımı, saygılarımı arz ediyorum. Allah bu büyük birlikteliğimizi ve başarılarımızı her daim devam ettirsin. Çünkü 'BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ'..

Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım, Teşekkürler Sayın Ali Başkanım..

Muhakkak ki Allah her daim DOĞRU OLANLARIN yanındadır..

Nurdoğdu Bayraktaroğlu

12 Numara | Genel Yayın Yönetmeni

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43