Ali Koç'tan İsmail Kartal'a dev teklif!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ı kulüpten göndermeyi düşünmüyor. Başkan Ali Koç, yeni sezonda takımın başına dev bir teknik adam getirilmezse, İsmail Kartal'ı sportif direktör olarak takımda tutmayı düşünüyor.

Ali Koç'tan İsmail Kartal'a dev teklif!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal el üzerinde tutuluyor... Camiayı bilmesi, her türlü görevi bir kez bile itiraz etmeden kabul etmesi, hiç para konuşmaması ve çalışkanlığı ile alkış topluyor.

Gelecek sezon sarı-lacivertliler yeni bir teknik adamla yola devam edecek... Joachim Löw gibi A Kalite bir teknik adam göreve gelirse, Kartal yardımcısı olacak.

Ancak vasat bir teknik adamın gelmesi durumunda Kartal yardımcılığını kabul etmeyecek.

Ancak her durum ve şartta Başkan Ali Koç, Kartal'ı futbol takımının içinde tutmayı planlıyor. Löw gibi A Kalite bir teknik adam getirememesi durumunda Kartal'a, sportif direktörlük görevi teklif edeceği gelen bilgiler arasında.

Ali Koç'un geçen sezon takımdan ayrılan Emre Belözoğlu'nun gidişine ses çıkarmadığı için pişman olduğu o yüzden Kartal'ı bırakmamak için elinden geleni yapacağı öğrenildi.

Ali Koç daha önce sportif direktörlük müessesinden vazgeçmediğini, bu görevi hakkedecek birisi olursa vermeyi düşündüğünü söylemişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43