Altay Bayındır'dan maç sonu duygusal sözler: "Dün kuzenimi kaybettim..."

Fenerbahçe'mizin genç ve başarılı kalecisi Altay Bayındır, 2-1 galip geldikleri Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır'dan maç sonu duygusal sözler: "Dün kuzenimi kaybettim..."

Galibiyeti dün kaybettiği kuzenine armağan eden Altay, ''Dün beraber büyüdüğüm kuzenimi toprağa verdim. Bu galibiyeti kaybettiğim kuzenime armağan ediyorum, ruhu şad olsun." diye konuştu.

Süper Lig'de 17. haftanın son maçında Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçemiz, üst üste 3. maçından da galip ayrıldı ve 32 puanla 2. sıraya yükseldi. Yaptığı kurtarışlarla galibiyeti getiren isimlerin başında gelen Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, 90 dakika sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Kuzeninin vefatı nedeniyle duygusal anlar yaşayan Altay, şu ifadeleri kullandı:

"Benim için çok zor bir maçtı. Duygu yoğunluğu yüksekti. Dün kuzenimi kaybettim, toprağa verdim. Beraber büyüdüğüm, çocukluğumu beraber geçirdiğim bir kuzenimdi. Kampa geç katılıp maça duygu yoğunluğu yüksek çıktım. Ailemin yanında olmalıydım.Galibiyet çok mutluluk verici. Bu galibiyeti kuzenime armağan ediyorum. Ruhu şad olsun. Golden sonraki sevincim kuzenim içindi. İnşallah mekanı cennet Betkanyon olur. Biz de umarım galibiyetlerimizi sürdürürüz."

12 Numara ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Altay ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43