Altay Bayındır hayırlı olsun..

Altay Bayındır transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. İç transferde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe, milli kalecisiyle anlaşma sağladı. Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile yapacağı yeni sözleşmenin detayları da ortaya çıktı.

Altay Bayındır hayırlı olsun..

Fenerbahçe başarılı kalecisi Altay Bayındır için geçtiğimiz haftalarda harekete geçmişti. Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan milli file bekçisiyle yeni sözleşme görüşmeleri başlamıştı. Birçok talibi olan Altay Bayındır'ı gelecek sene bedavaya kaptırmak istemeyen Fenerbahçe amacına ulaştı.

ALTAY BAYINDIR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, devlerin takibinde olan Altay Bayındır ile yeni kontrat konusunda anlaşma sağladı. Milli file bekçisinin maaşına ciddi bir zam da yapan Sarı-Lacivertlilerde resmi imzalar en geç birkaç hafta içinde atılacak.

4 YILLIK KONTRAT YAPILACAK

Jorge Jesus'un da kaleyi emanet edeceği Altay Bayındır'ın yeni sözleşme süresi de ortaya çıktı. Fenerbahçe 24 yaşındaki eldiven ile 2026 yılına kadar geçerli kontrat yapacak. Sarı-Lacivertlilerle şampiyonluk yaşamadan ayrılmak isteyemeyen Altay Bayındır yeni sezonu iple çekiyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 25 MİLYON EURO

Öte yandan Fenerbahçe'nin Altay Bayındır'ın yeni kontratına serbest kalma bedeli de koyduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, başarılı kalecinin sözleşme fesih bedelini 25 milyon euro olarak belirledi.

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda ağır sakatlıklar da geçiren Altay Bayındır, ligde çıktığı 24 maçta kalesinde 20 gol gördü. 24 yaşındaki eldiven 10 maçta da kalesini gole kapamayı başardı. Altay'ın güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43