Atamayana böyle atarlar!

Hiç maçı yorumlamanın ve taktik, teknik bir şey yazmanın manası yok. İlk devrede inanılmaz kötü bir Fenerbahçe, ikinci devrede ise tek kale oynayan bir Fenerbahçe.

Atamayana böyle atarlar!

Atamayana böyle atarlar!

İkinci devrede adeta gol kaçırma yarışına giren Zach en az üç net pozisyonu değerlendiremedi. Burada hocanın durumunda olmak istemezdim. Ersun hoca ikinci devrede doğru yaparak Ekici ile başlaması sebebiyle takım iyi oynadı ve topa %70 sahip olarak rakibini ezdi. Ancak ne yazık ki atamayana atarlar yine doğru çıktı. Sen 3-4 gol pozisyonunu acemice harcarsan sonucuna da katlanacaksın.

Şampiyonluk Başakşehir ‘in hakkı

Aslında Fenerbahçe’nin yenilmesine çok üzülmedim. Nedeni ise Başakşehir’ in şampiyon olmasını istememden kaynaklanıyor. Galatasaray olacağına Başakşehir ’in şampiyon olması daha hak edilmiş bir şampiyonluk olur. Artık Fenerbahçe için çok zor günlerin başladığı kesin. Her maç adeta küme düşmemek için oynanacak. Alt sıralarda bulunan takımlarında çok başarılı sonuçlar alması sebebiyle Fenerbahçe çok zor maçlara çıkacak.

Betmarino style="text-align: center;">

Bu sezon her şekli ile  ‘FİYESKO’ yılı oldu

Bu sezon adeta Fenerbahçeliler için bir bunalım yılı oldu. Ne hazindir ki yeni başkan, Ali Koç ve çok zayıf isimlerden kurulu sözde yönetim kurulu adeta sınıfta kaldı. Taraftarlarımızın en çok üzüldüğü bu durum oldu. Ali Koç nasıl bir beklenti içinde gelmişti, gelinen nokta ise ortada, tam bir fiyasko. Takım, Teknik adam, teknik kadro, yönetim tamamen hayal kırıklığı yarattı. Futbolcular taraftarlar ile resim çektirirken burunları havada olacağına aldıkları paranın bile hakkını veremeyen zavallılar oldular. Zaten bu futbolcu gurubu ile değil resim çekilmek isteyecek bir taraftar olsun. Adeta onları görmek istemeyen taraftarlar daha ağırlıkta. Sadece bu büyük Fenerbahçe Taraftarına yazık oluyor, yoksa yukarıda adı geçen görevdekilerin keyfini kaçıracak Fenerbahçe olmayacaktır.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43