Attila Szalai: Gösterdiğimiz performanstan dolayı gurur duyabiliriz..

Çaykur Rizespor karşısında 2 asistle oynayan Macar futbolcumuz Attila Szalai, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Attila Szalai: Gösterdiğimiz performanstan dolayı gurur duyabiliriz..

Maçla ilgili Szalai, “Takım olarak iyi bir performans sergiledik. En önemlisi de takım olarak iyi performans ortaya koyabilmekti. Gösterdiğimiz performanstan dolayı gurur duyabiliriz. Defansif olarak da ofansif olarak da takım olarak iyi şeyler yaptık. Bunlar tabii ki bizim için önemliydi. İyi bir netice aldık. İyi bir takım ruhu, iyi bir mantalite ortaya koyduk. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.” değerlendirmesini yaptı.
 
Hücuma yaptığı katkılarla ilgili soruya Szalai, “Teknik Direktörümüzün bizlerden istediği şey, özellikle stoperlerden istediği şey daha ofansif bir şekilde takıma katkı sağlayabilmekti. Yardım etmemizi istedi. Tabii ki de doğru anda bindirmeler gerçekleştirdik, ortalar denedik. Hocamızı sahabet giriş bizden istediği şeylerdi bunlar. Genel olarak da iyi yaptık. Sadece benim tarafımda değil, Marcel’in tarafında da işler istediğimiz gibi ilerledi. Bu akşam yapmak istediklerimizi iyi gerçekleştirdik.” yanıtını verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43