Attila Szalai sürpriz talip!

Fenerbahçe’mizin defanstaki en önemli ismi Attila Szalai’ye Fransa Ligue 1 takımlarından Christophe Galtier takımı Nice’nin yakın takibine girdi. Özellikle bu sezon Galtier ile farklı bir görüntü çizen ve 8 maçta, 16 puan toplayarak büyük bir çıkış yakaladı.

Attila Szalai sürpriz talip!

Fenerbahçe’mizin defanstaki en önemli ismi Attila Szalai’ye Fransa Ligue 1 takımlarından Christophe Galtier takımı Nice’nin yakın Gencobahis takibine girdi. Özellikle bu sezon Galtier ile farklı bir görüntü çizen ve 8 maçta, 16 puan toplayarak büyük bir çıkış yakaladı. 

Devre arası transferinde takıma daha güçlü isimleri almak isteyen Fransız hoca özellikle defansı güçlendirmek istiyor. Bu mevkii için 1. Sırada Macar Milli futbolcumuz Szalai yer alıyor. Galtier’in kulüp yönetimine bu transferi çok istediğini ve Macar stoperimizin takıma kazandırması yönünde rapor verdiği öğrenildi. 

12Numara Fransa temsilcimiz Okan Bayrak’ın verdiği bilgilere göre Nice kulübü 15 Milyon Euro’yu şu anda gözden çıkarmış durumda. 

Başkanımız Ali Koç’un Szalai için en az 30 milyon Euro fiyat istediği ise herkes tarafından biliniyor. Bakalım kulübümüz için ne hayırlı ise o olsun..

12NUMARA | ÖZEL HABER
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43