Aziz Yıldırım’dan Galatasaray’a sert sözler! ‘Onları izlerken utandım...

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun süreli sessizliğini A Spor'a bozdu. A Spor Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul'a özel açıklamalarda bulunan Yıldırım, Galatasaray'ın yayınını izlerken utandım, açıklamalarımı montaj yaparak yayınlıyorlar." diye konuştu.

Aziz Yıldırım’dan Galatasaray’a sert sözler! ‘Onları izlerken utandım...

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun süreli sessizliğini A Spor'a bozdu. A Spor Fenerbahçe Perabet muhabiri Ahmet Selim Kul'a özel açıklamalarda bulunan Yıldırım, Galatasaray'ın yayınını izlerken utandım, açıklamalarımı montaj yaparak yayınlıyorlar." diye konuştu.

İşte Aziz Yıldırım'ın A Spor'a özel açıklamaları...

Başkanlığı bıraktığımdan beri hiç konuşmadım. Konuşmayı düşünmüyordum da. Bugün artık konuşmam gerekiyor. Galatasaray Kulübü bir adet haline getirdi. Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe'ye savaş açtılar.

Bu kulübe 20 sene hizmet ettim. Benim üzerimden Fenerbahçe yönetimine yüklenmek yanlıştır. Aziz Yıldırım'ı bu işlere katmayın. Katarsanız zararları çıkarsanız.

2014'te, TFF'ye başvurmadık, müracaat etmek üzere bir çalışma grubu oluşturduk. Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğu olduğunu 2014'te de söylüyorum. Ben hiçbir zaman müracaat etmedim. Hazırlık yaptım.

Galatasaray'ın yayınını izlerken utandım. Benim açıklamalarımı montaj yaparak yayınlıyorlar. Ben Fenerbahçe'nin bütün haklı olduğu davalarda Fenerbahçe'nin savunucusuyum.

Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Yolsuzluk mu yapmışım? Namussuzluk mu yapmışım? Bunların hiçbirisi bende yok. Mustafa Cengiz'in söylediği gibi ben hiçbir olaya karışmadım. Allaha şükür şerefli bir insanım. Kimseye de şerefsizlik yapmadım.

Galatasaray 'şike yaptı' dedim, beni mahkemeye verdiler. Mahkeme beraat kararı verdi, Galatasaray'ın şike yaptığı tescillendi. Ben bir şeylere karışmadım ama Galatasaray karışmış.

Fenerbahçelilere bir ricam var. Bölünmesinler, birlik beraberlik içinde olsunlar. Kötü günler aşılır, idare edenler bu kulübe layık akıllı strateji uygulasın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43