Başkan Ali Koç bir telefonla transferi bitirdi

Deniz Türüç’ün Fenerbahçe’ye transferinin perde arkasını açıklıyor: Ezeli rakipleri Galatasaray'ın da uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncu için Ersun Yanal'ın raporu sonrası bizzat devreye giren Fenerbahçe Başkanı Koç, telefonla işi bitirdi.

Başkan Ali Koç bir telefonla transferi bitirdi

Fenerbahçe, Deniz Türüç transferini bitirdi. Peki stoper ve 6 numara konusunda arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, neden bir anda çok ihtiyaç olarak görünmeyen bir bölgeye transfer gerçekleştirdi? İşte bu sorunun yanıtı transferin perde arkasında...

Teknik direktör Ersun Yanal, sezon sonu verdiği raporda duran top kullanan oyuncu eksikliğine vurgu yaptı. Yanal, "İyi duran top kullanan oyunculara ihtiyacımız var" ifadeleriyle ilk işareti verdi. Ardından Kayserispor ile sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Deniz Türüç menajeri vasıtasıyla F.Bahçe'ye önerildi. Fikri sorulan Queenbet Yanal, "Çok yönlü ve duran top konusunda başarılı" raporunu sundu.

3 YILLIK İMZA ATTI

Hemen devreye giren Başkan Ali Koç, Deniz ile telefonda görüştü. Oyuncuya Yanal'ın bakışını, takımda alacağı rolü anlattı. Deniz için bir yandan Fatih Terim de bastırıyordu. Koç'un sözleri Deniz'i çok etkiledi. Galatasaray'a çok yakınken bir telefonla ibre Fenerbahçe'ye döndü.

Başkan Ali Koç bu görüşmenin ardından Kayserispor ile pazarlık sürecini başlattı ve 2 milyon Euro'ya el sıkışıldı. Böylece transfer resmileşti. Önceki gece ailesiyle İstanbul'a gelen Deniz, sağlık kontrollerinin ardından kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe Deniz Türüç

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43