BAŞKAN ALİ KOÇ BÜYÜK DEĞİŞİMİN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ!

Fenerbahçe’mizde Başkan Ali Koç; sonunda bizim, taraftarın ve camianın sesine kulak vererek birinci öncelik olarak mevcut yönetiminin büyük bir bölümünü değiştirme kararı aldı.

BAŞKAN ALİ KOÇ BÜYÜK DEĞİŞİMİN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ!

Fenerbahçe’mizde Başkan Ali Koç; sonunda bizim, taraftarın ve camianın sesine kulak vererek birinci öncelik olarak mevcut yönetiminin büyük bir bölümünü değiştirme kararı aldı. Son 2 yıldır özellikle yönetiminin çok zayıf olduğunu söylememize rağmen bir türlü bu konuda geri adım atmayan başkanımız; sonunda doğru olanın yönetiminin değişimi olacağına karar verdi.

Aldığımız net bilgiler neticesinde başkanımız Ali Koç, geçtiğimiz günlerde bu konuyu ciddi anlamda hayata geçirmek için camianın ve iş dünyasının çok yakinen tanıdığı çok önemli 8 isme “YÖNETİME GEL” teklifi yaptı.

Teklif yapılan 2 isme ise ‘TAM YETKİ İLE BAŞKANVEKİLLİĞİ’ teklifi yaptı. Bu isimlerden 5 tanesinin teklife “OLUR” dediği aldığımız net bilgi arasında. Diğer 3 ismin ise karar vermek için çok kısa zaman istediler. Ancak muhtemelen başkanımızın teklifine “OLUR” diyecekler.

Başkanın teklif sunulan bu isimler dışında 2-3 isim ile de yakın temasta olduğu bizi gelen net bilgiler arasında.

Teklif edilen isimlerden 6 tanesini öğrenmiş olmamıza rağmen şu an itibariyle hem başkanımıza, hem Betticket de adı geçen isimlere zarar vermemek adına açıklamayı uygun görmüyoruz. Ancak şunu bilmenizi isteriz ki; “VAY BEE” dedirtecek kadar değerli ve başarılı isimler.

Başkan Ali Koç seçimlere 3 gün kala “YENİ YÖNETİMİNİ” spor kamuoyu ve camiamız ile paylaşacak.

Seçim süreci tamamlandıktan sonra ise Başkan KOÇ, bu kez ikinci öncelik olarak yabancı ve dünya markası ‘Teknik Adamlar’ ile adımlarını atacak. Teknik adamın belirlenmesinden sonra ise “TRANSFER” çalışmalarını tam yetki ile yeni hocaya bırakacak. Gidecek, kalacak transfer edilecek isimlere yeni hoca karar verecek.

12NUMARA | ÖZEL HABER

TARAFTARIN BAĞIMSIZ SESİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43