Başkan Ali Koç Ersun Yanal’a sahip çıkmalı

Fenerbahçe futbol takımı yeni hocası ile son haftaların formda ekibi Gençlerbirliği’ni geriye düştüğü maçta farklı bir skorla geçerek taraftarına güven verdi.

Başkan Ali Koç Ersun Yanal’a sahip çıkmalı

Alınan farklı skor ve bir o kadar da kaçırılan goller, oynanan güzel ve hırslı oyun hepimizi fazlasıyla memnun etti. Süper Lig kalite olarak vasat olmasına rağmen bazı maçlar gerçekten iyi ve mücadeleci oluyor. Bu sezon hiçbir takımın %100 kazanırım diyemeyeceği bir lig yaşıyoruz. Bu bakımdan Fenerbahçe futbol takımını ve Teknik adamı Ersun Yanal’ı tebrik ediyorum.
KRUSE ÇOK FORMSUZ
Alman yıldız Max Kruse Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu, kalitesi ve yeteneğini tartışmak doğru olmaz. Ancak bulduğu %100 gol pozisyonlarını acemi futbolcular gibi kaçırması kendi klasına yakışmayacak kadar üzücü. Sadece Gençlerbirliği maçında net pozisyonları kaçırmadı, Malatyaspor ve daha birkaç oynadığı maçta çok önemli pozisyonları harcadı. Bereket versin ki Fenerbahçe G.Birliği’ni farklı skorla geçerek Max Kruse formsuzluğunu şimdilik kapattı ve kapattık. Bu maçta Vedat Muriç’in alda at pası umarım Alman yıldızı kendisine getirir. Oynadığı mevki gereği şu ana kadar en az 5-6 gol atmalıydı.
 

BAŞKAN HOCAMIZA SAHİP ÇIKMALI
Fenerbahçe eksik ve sakat kadrosuna rağmen hak ettiği galibiyeti alarak yoluna devam ediyor. Fenerbahçe de sıkıntı aslında çok daha başka ve tuhaf bir seyir halinde sessiz ve sedasız yol alıyor. Şimdi hiç kimsenin dillendiremediği çok önemli bir konuyu yazmak istiyorum. Basında özellikle dillendirilen devre arası veya sezon sonu Ersun Yanal ile yollar ayrılacak diye. Birçok kez bu asılsız ve maksatlı haberler yayınlanırken, spor programlarında işlenirken Başkan Ali Koç veya yönetiminde bulunan hiçbir isim çıkıp ta bunları yalanlamıyor veya “BİZ SONUNA KADAR HOCAMIZIN YANINDAYIZ” demiyor, diyemiyor. Ben Mariobet buradan Başkan Sayın Ali Koç’a soruyorum, “Siz bu haberlere neden bir dur diyerek, hocamızın yanındayız demiyorsunuz. Eğer ki hoca ile bir sorununuz ve sıkıntınız yoksa açıklamak sizin asli göreviniz. Böyle haberlere sessiz kalmanızın ve camiamızın akıllarını meşgul eden bu sorunun cevabını vermemenizin doğru bir tutum olmadığını üzülerek söylemek isterim. 

TARAFTARA SAYGI DUYMAK GEREKİR
Ersun Yanal bu ülkenin en değerli ve karakterli hocalarından birisidir. Ayrıca Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesini isteyen ise “BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARIDIR”. Bizler birilerini severiz veya sevmeyiz, bu işin başka bir tarafı. Ancak taraftarın büyük teveccühü ile göreve getirdiğiniz hocanıza sahip çıkmanız bu işin tek doğru tarafı olacaktır. Ersun Yanal muhakkak ki bu haberlerden rahatsız olmuştur ve olacaktır. Kafası rahat olmayacak, o zaman benim bu mücadelem boşa mı diyecek, Başkan neden çıkıp ta böyle bir şey yok demiyor diyecek vb. Birçok kafa karıştıran şeyleri aklından geçirecektir. Böyle bir durumda kim olsa işini rahat ve iştahlı yapamaz. Kaldı ki takım ligin üst sıralarında yoluna birçok hakem hatasına rağmen devem ediyor. Fenerbahçe takımını karıştırmak isteyen kirli kalemler ve planlı söylemlere Başkan Ali Koç’un asla izin vermemesi gerekir. Bunun için de çıkıp net bir şekilde “Biz hocamızın yanındayız” demesi bir başkana yakışan ve olması gereken tavır olacaktır. Ben başkan Sayın Ali Koç’tan özellikle bu açıklamayı yapmasını rica ediyorum. Eğer ki bu açıklama yapılmaz ise o zaman bu sezon Fenerbahçe açısından Şampiyon olmadan biter. Vesselam

Nurdoğdu Bayraktaroğlu
12 Numara Genel Yayın Yönetmeni

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43