Başkan Ali Koç'tan "BÜYÜK" operasyon kararı!

Yapılan büyük yatırıma rağmen yine de şampiyonluktan uzak kalan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yeniden "BÜYÜK" bir operasyona hazırlanıyor.

Başkan Ali Koç'tan "BÜYÜK" operasyon kararı!

Yapılan büyük yatırıma rağmen yine de şampiyonluktan uzak kalan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yeniden "BÜYÜK" bir operasyona hazırlanıyor. Teknik ekip, futbolcular ve yönetimden birçok isimle yollar ayrılacak. Volkan Demirel, Mehmet Aurelio ve Selçuk Şahin'e veda edilirken son haftalarda eleştirilerin odak noktası haline gelen Luiz Gustavo da dahil birçok futbolcu gönderilecek. İşte detaylar…

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni sezon için bir kez daha operasyon yapma kararı aldı. Başkan Koç; yönetim, teknik ekip ve kadrodan birçok isimle yollarını ayırma kararı aldı.

VOLKAN DEMİREL, MEHMET AURELIO VE SELÇUK ŞAHİN'E GÜLE GÜLE
Alınan bilgilere göre teknik ekipteki herkese veda edilecek. Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio'nun görevine son verilecek. İdari koordinatör Selçuk Şahin'e de 'güle güle' denilecek.

KADRODA YİNE ÖNEMLİ BİR REVİZYON YAPILACAK
3 yılda 50 transfer yapıp tam 2 milyar lira harcayan ancak başarı kazanamayan Koç, sezon sonunda yine kadroda önemli bir revizyon yapacak. Transfere için milyon eurolar harcanacak.

YÖNETİM DE TAM ANLAMIYLA DEĞİŞİYOR
Ali Koç seçime yeni bir yönetimle girmeye de hazırlanıyor. Koç'un Selahattin Baki, Sertaç Komsuoğlu dışındaki isimlerle yeni dönemde çalışmayacağı ifade ediliyor. Adı geçem isimlerle de yolların her an ayrılabileceği ifade ediliyor. Özellikle camianın önde gelen spor yazarları ve bazı iş dünyasının isimleri, taraftarların tamamı ile "YÖNETİMİN ÇOK GÜÇSÜZ VE BECEREİKSİZ" olduğunu sürekli ifade etmişlerdi.

FETÖCÜ HESABIN FENERBAHÇE İLE NE İŞİ VAR!
Fenerbahçe camiasının en baştan beri isyan ettiği ve kulübün içinde bulunmasından büyük rahatsızlık duydukları eyyamcı ve pravakatör Twitter hesabı 12numaraorg hesabının ve yöneticilerinin kulüp ile ilişkisininin acil olarak kesilmesini istiyor. Bu hesabın yöneticileri çok kısa zaman önce "TERÖR ÖRGÜTÜ FETÖ VE TERÖRİST ELE BAŞI" Fetullah Gülen için övgü dolu sözler yazmışlardı. Bu konuda birçok twiti haftalarca taraftarlarımızın yayınlamasına rağmen Başkan Koç şu ana kadar bu hesap hakkında her hangi bir girişimde bulunmadı. Ancak son dönemde bu hesap ve FETÖCÜ yöneticilerinin camiadan gelen büyük tepkiler üzerine Koç'un bu kişiler ile Fenerbahçe'nin ilişkisini kesecek. 

İşte Fenerbahçe'nin sezon sonunda Aresbet yollarını ayıracağı isimler:

GUSTAVO GİDİCİ

Son haftaların eleştirilen isimlerinden Luiz Gustavo yol ayrımında. Alınan bilgilere göre Brezilyalı yıldız sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünüyor. Luiz Gustavo'nun Lyon ve Marsilya'nın yanı sıra Çin'den de cazip teklifler aldığı öğrenildi.

ALİ KOÇ DA YÜKSEK MAAŞI SEBEBİYLE GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR

Başkan Ali Koç'un da 2 yıl sözleşmesi olan ve 34 yaşına gelen Gustavo'yu yüksek maaşı nedeniyle göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. 2019'da Sambacı yıldız için Marsilya'ya 6 milyon Euro ödenmişti.

GÖZDEN ÇIKARILAN DİĞER İSİMLER...

Takımdan gönderilecek diğer futbolcular ise Harun Tekin, Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Filip Novak, Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Mame Thiam, Diego Perotti, Jose Sosa ve Ferdi Kadıoğlu.

12numara
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43