Baştan aşağı her şey yanlış!

Fenerbahçe takımında tarihi çöküş tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Akhisarspor karşısında ağır bir yenilgi alarak ( 3-0 ) taraftarın sabrını artık bitirdiler.

Baştan aşağı her şey yanlış!

Baştan aşağı her şey yanlış!

Takımın bu kadar kötü olacağını hiç kimse beklemiyordu. Biz sezon başında hem Teknik kadronun, hem de futbolcu kadrosunun son derece zayıf olduğunu zaten söylemiştik. Bu takımdan ligin zirvesini kovalamalarını asla beklemiyordum. Ancak bende dahil gelinen utanç verici noktayı da hiç kimse tahmin edememişti.

Başkan doğru söyleyenleri dinlemedi..

Takımın nasıl oynadığı, ne oynadığı, gol pozisyonlarını değerlendiremediği vs şeyler ne beni, ne de Büyük Fenerbahçe taraftarını ilgilendirmiyor. Bizler sadece buradan sokakta ki Fenerbahçelilerin sesi olmak için sorumlu kişilerden icraat bekleriz ve taraftarlarımız adına hesap isteriz. Çok büyük umutlarla göreve gelen Sayın Ali Koç tüm camianın hayallerini yerle bir etti. Kendisinden beklentinin çok büyük olduğunu bile bile devamlı isteyerek veya istemeyerek yanlış işler yaptı. Benim gibi amacı sadece kendisine doğru yolu bulması adına yol gösteren spor adamları oldu. Başta sevgili Rıdvan Dilmen olmak üzere hiç birimizin eleştirilerine kulak asmadı. Hal böyle olunca da sonuç çok acı olarak karşımıza çıkmış durumda.

Böyle bir teklif amatör hocaya bile edilmez..

Biz spor adamlarının ve Fenerbahçe taraftarlarının ligin 4.5. haftasından beri bu hocalar ile olmaz, bu kadro çok kötü dememize rağmen yola Cocu ve ekibi ile devam ettiler. Hafta içi FBSK’nün Sayın Ali Koç’tan sonra sözde en yetkili ismi Sayın Semih Özsoy sadece gösteriş amaçlı Ersun Yanal hocamız ile görüştü. Tamam, görüştü de ne teklif etti, “6 aylık sözleşme”.. Bu teklifi yapmaları zaten işin formalite görüşmesi olduğunun bir kanıtı değilmiydi?. Ersun Yanal gibi bir hocaya siz en yetkili kişi gideceksiniz ve sadece 6 aylık bir sözleşme sunacaksınız. Gerçekten hayret verici bir durum. Haliyle de Yanal gibi iyi bir hoca böyle bir teklifi asla kabul etmeyecekti. Beyler lütfen Fenerbahçe taraftarı ile artık alay etmeyiniz. Artık sabır Sahabet da, kredi de bitmiştir. Bir an evvel gereken ne ise onu hemen yapınız. Cocu’nun sözleşmesi var nasıl para vereceğiz, elimiz kolumuz bağlı vs gibi ağlamaları da artık lütfen bırakınız. Fenerbahçeliler sizi çok isteyerek ve destekleyerek Başkan yaptılar. Sizde artık bu büyük taraftarın hayalleri ve umutları ile oynamayın. Sürekli borç sözünü dillendirerek artık bizleri üzmeyin.

Yarın Ersun Yanal açıklanır!

Şimdi artık işler çok farklı bir duruma geldi. Yarın büyük ihtimalle Ersun Yanal ile 1,5 yıllık anlaşma yapıldığını kulüp açıklayacaktır. Bunu mutlaka yapacaklardır ki taraftarın biraz da olsa gönlü hoş edilsin. Ersun Yanal gelirse elinde sihirli bir değnek olmadığına göre ondan da çok kısa zamanda büyük işler beklemek adil olmaz. Ancak bu Fenerbahçe’den daha iyi bir takımı bizlere izlettireceğine ve iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.

Bilgi sızdıranlar yakınınızda olanlar!

Sayın Başkan Ali Koç son günlerde kulübün çalışanları dışında giren çıkanın parmak izini alma sistemine merak sarmış. Kendisine bu fikri kimin verdiğini gerçekten çok merak ediyorum. Zamanın başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ı diktatör başkan diye haykıran Sayın Koç Yıldırım’dan daha ileri giderek adeta FBSK’nü bir cezaevi gibi yönetmeye başladı. Sayın başkan size dostça bir bilgi vereyim “Hainleri, laf götürüp getirenleri ve bilgi sızdıranları” sakın dışarda aramayın. Sizin en yakınınızda bulunan ve FBSK’ne elini kolunu sallayarak girip maaş alan isimlere dikkat edin. Zamanında bu kişi veya kişiler Aziz Yıldırım’dan nasıl ki bilgi alıp sizlere getiriyorlardı ise, şimdi de bunun tersini size yapabileceklerini asla unutmayın. Atalarımızın dediği gibi “Hain her daim en yakınında olanlardan çıkar”..

Nurdoğdu Bayraktaroğlu | 12numara Genel Yayın Yönetmeni

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43