Bayraktaroğlu: Ali ‘KOÇ’ ve diğerleri

Fenerbahçe futbol takımının Ersun Yanal ile ligin ikinci yarısına 1 beraberlik, iki galibiyet ile başlaması Fenerbahçe üzerinden Başkan Ali Koç’u eleştirenlerin bir anda saklandıkları deliklerine girmesini sağladı.

Bayraktaroğlu: Ali ‘KOÇ’ ve diğerleri

Ali ‘KOÇ’ ve diğerleri

Öyle ya, Fenerbahçe’nin kaybetmesi Ali Koç’u eleştirmeye devam etmek demekti. Ancak ligin başından beri planladıkları “Fenerbahçe Futbol Takımı kaybetsin, kaybetsin ki Ali Koç görevi bırakma noktasına gelsin”. Evet, Fenerbahçe ligin ilk devresini hiç birimizin arzu etmediği, hatta hayal bile edemeyeceği kadar başarısız tamamladı. Bu başarısızlıkta hedef tahtası hep Başkan Ali Koç oldu. Bu başarısızlığa rağmen Büyük Fenerbahçe Taraftarı Başkanlarına hep destek verdiler, yine yanında yer aldılar.

Sizler Fenerbahçeli olamazsınız

Ali Koç’u eleştirenler ne yazık ki Fenerbahçe camiasının eski yöneticileri, tanınmış isimleri ve Ali Koç’un çok sevilmesini kıskananlar oldu. Başkan Koç’u bir yandan futbol takımının başarısızlığı ile taraftara kötü gösterirlerken, bir yandan da hiç hakları olmadıkları halde özel hayatına kadar müdahale ettiler ve ettirdiler. Kendi sosyal medya hesaplarından yazmaya cesaret edemediklerini ise klavye tetikçisi şaklabanlarına yazdırdılar. Kendisine FETÖ’cü, kendini beğenmiş, şımarık, cimri, kibirli gibi kargaların bile güleceği iftiralarda bulundular. Amaç neydi?, Ali Koç’u bezdirmek, korkutmak ve görevinden istifa ettirmekti. Fakat Ali Koç onların beklediği hiçbir hamleyi yapmadı ve görevine devam etti. Kendisine yönelttikleri suçlamalar gerçekten akıl dışı. Sanki adamlar devletin yetkilileri de hesap soruyorlar. Beyler sizler insanlara haksız yere iftira atacağınıza kendi önünüzde ki pislikleri temizleyin. Zira gün gelir her mazlumun ahı çıkar ve tutar. Tuttuğu zaman da sizi oradan kim kurtarabilir?. Başkan Ali Koç’un dediği gibi: “Bizi korkutmak için çalışanlar kendileri korkmalıdır. Zira Fener karanlığı aydınlatmak için vardır”…

Ali Koç gitsin de Fenerbahçe küme düşse de olur!

Yalan, yanlış iftiralarla Ali Koç’u karalamaya ve itibarsızlaştırmaya yeltenen bu zavallı insanlar Fenerbahçe’nin küme düşmesini bile istediler ve istiyorlar. Yani Ali Koç’u görevden istifa ettirelim de, erken kongre kararı aldıralım da isterse Fenerbahçe alt lige düşsün diyebilecek, düşünebilecek kadar kalpleri katılaşmış insanlar. Başkan Ali Koç’a kibirli, havalı, cimri diyenler önce kendilerine aynada iyice bir baksınlar. Ben biliyorum ki bu kişiler eğer ki Ali Koç kalitesinde ve zenginliğinde olsalardı bırakın yanlarına insanların yaklaşmasını, 200 metre onları uzakta tutarlardı. Ayrıca ben Başkan Ali Koç’un asla bir kibir, kendini beğenmişlik durumunu hiç gözlemlemedim. Resim çektirmek isteyen, konuşmak isteyen herkese çok sıcak ve samimi davranması ile de dikkatimi çekmiştir.

Koç Topluluğu bizim Türkiye olarak gururumuzdur

Ali Koç ve ailesi Türkiye’miz için her daim taşın altına elini koyan Türkiye sevdalısı büyük bir ailedir. On binlerce insanımıza iş, aş ve istihdam sağlayan bir ailedir. Her yıl TC Devletimize rekor sayılabilecek vergi veren bir topluluktur. Ailesinin durumu iyi olmayan vatanını, devletini, bayrağını, milletini seven yüzlerce öğrenci kardeşimize burs vermektedir. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde dar gelirli vatandaşlarımıza hayır ve hasenat yapan bir ailedir. Bunun gibi onlarca güzel örnek olabilecek şey sayılabilir. Şimdi siz eleştiren beyler hiç hayatınızda böyle güzel işler yaptınız mı? Hayatınız da kaç tane öğrenci kardeşimize burs verdiniz? Hangi garibanın kapısını çaldırıp açmışın, tok musun dedirttiniz? Cennet ülkemizin neresinde bir okul, camii yaptırdınız. Tabi ki Hiç. Kocaman BİR HİÇ.  Şimdi çıkıp utanmadan sıkılmadan sadece karışıklık olsun, Ali Koç insanların gözünde kötü adam olsun, cimri adam olsun diye kendisini hiç hak etmediği cimrilik ve hayırsızlıkla suçluyorsunuz.

Vevobahis style="font-size:14.0pt">Onları yönetimine almadı

Bu arkadaşların, Fenerbahçe SK üzerinden para kazanma hesabı yapanların Ali Koç ile ne alıp veremediği var? Diye soracak olursanız. Mesele şudur, “Onları yönetimine almayışıdır, onları etrafına yaklaştırmayışıdır, onlara asla taviz vermeyişidir”. Yani bu arkadaşlar Ali Koç’un yönetiminde veya etrafında olsalardı, inanın bana o zaman en büyük başkan Ali Koç derlerdi. Ali Koç’u devirip Fenerbahçe SK’de başkanlık, yöneticilik yapma hayalleri ile yanıp tutuşanlar kendilerinde bu kaliteyi ve kalibreyi nasıl görüyorlar anlamış değilim. Aynalar yalan söylemez, aynada kendilerine bir baksalar değil başkanlık makamı yöneticilik bile yapamayacak çapta, kalitede, liderlikte olmadıklarını zaten göreceklerdir.

Bizlere bile teklif sundular

Ali Koç Başkanı hedef tahtası yapmak isteyenler araya ortak dostlarımızı araya koyarak bana bile “Birlikte olalım ve Ali Koç’u ağır şeklide eleştirelim. Maddi anlamda ne gerekiyorsa senin ve 12 Numara’nın yanında olalım. En azında erken kongre kararı almasını sağlayalım” diyebilecek kadar zavallı ve ucuz insanlar. Bana onların bu mesajını getiren kişiye kendilerine söylemesi için çok sert bir dille gereken cevabı vererek gerisin geri yolladım. Ben 35 yıldır Fenerbahçe camiasının içinde olan, ancak çok fazla ortalarda gözükmeyi sevmeyen birisiyim. Başkan Ali Koç beni sokakta görse tanımaz. Şimdi bana bu yazımdan sonra “Ali Koç’un destekçisi, kalemi olmuş “diyecekler. Ben her zaman olduğu gibi haklı ve doğru olanın yanındayım. Şu durumda haklı olan ve Fenerbahçe’nin başarılı olması için canını dişine katarak uykusuz geceler geçiren Ali Koç’un yanındayım. Ne bundan önce ne de bundan sonra onursuz ve çapsız işlerin içinde olmadım, olmayacağım. Bizim en büyük servetimiz çok şükür ki doğruluğumuzdur. Haram yolla 1000 kazanacağımıza, helal yoldan 1 kazanmak bizim hayat felsefemiz ve yaşam tarzımızdır. Hz. Mevlana’nın dediği gibi “Bizi bilen bilir, bilmeyen ise kendisi gibi bilir”. Biz iyi biliriz ki bu dünyada ne ekersen, ahirette onu biçersin. Ondandır ki yediğimiz her lokmaya özen göstermekteyiz. Yani haram bizim boğazımızdan geçmedi, bundan böyle de geçmez. Ne mutlu ki rızkı veren Hüda’dır ve biz ondan başka birisine el açıp rızık istemeyiz.

Daha çok beklersiniz!

Fenerbahçe futbol takımı artık kendisinden beklenen zirve yürüyüşüne çok şükür ki başlamıştır. Fenerbahçe’nin bu durumuna asla sevinmeyecek olan bu birileri takım kazandıkça sinirlerinden adeta deliye döneceklerdir. Ve onlar akıllarından geçen tuzakları ve hain planları ile uzun yıllar baş başa kalacaklardır. Hiç boşuna beklemesinler Başkan Ali Koç en az 6 yıl Fenerbahçe’mize layıkıyla hizmet edecek, büyük taraftarına yakışan şanlı zaferler hediye edecektir. Onlar Fenerbahçe’nin kötü günlerinin tekrar başlamasını hayal ederken biz FENERBAHÇE sevdalıları Ali Koç başkanlığında, o’nun liderliğinde zaferden zafere koşmanın keyfini ve onurunu yaşayacağız. Bilinmeli ki Yüce Allah muhakkak ki doğru olan kullarının yanındadır. Tuzak kuranların ise tuzaklarını kendi başlarına yıkandır. Bir cesur bin korkaktan yeğdir..

Saygılarımla

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEALİ KOÇ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Dilek Ergun 5 yıl önce

Çok güzel bir yazı. Olup biten her oyunun özeti.

Avatar
Baturalp Sarı 5 yıl önce

Fenerbahçe sadece taraftarın kulübüdür.

Avatar
Baturalp Sarı 5 yıl önce

Fenerbahçe sadece taraftarın kulübüdür.

Avatar
Günay Altun 5 yıl önce

Mehmet Alakuş hain birisi bu zavallı adamı başkan kovmalı.

Avatar
Serkan Bayraktar 5 yıl önce

Fenerbahçe Ali Koç ile #yeniden şahlanacaktır

Avatar
Gani Kayaoğlu 5 yıl önce

Abi Ali Koç bu iki yüzlü Mehmet Alakuş denen zavallı kulüpten göndersin. Oraya yakışmayan biri.

Avatar
Gani Kayaoğlu 5 yıl önce

Abi Ali Koç bu iki yüzlü Mehmet Alakuş denen zavallı kulüpten göndersin. Oraya yakışmayan biri.

Avatar
Haluk Latifoğlu 5 yıl önce

Artık böyle kaos yaratan yönetici devrini Ali başkan bitirmiştir.

banner42

banner43