Bayraktaroğlu: Bu kadroya Yanal’ ne yapsın!

Yeni hocası ile çıktığı ilk maçta 2-0 öne geçen Fenerbahçeli futbolcular yine herkesi ters köşe yapmaya devam etti. Öyle ya; Ersun Yanal ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanması taraftarlar arasında büyük bir coşkuya sebep olmuştu. Teknik adam değişiminin etkisini futbolcularında göstereceğini sanan bizleri yine yanılttı.

Bayraktaroğlu: Bu kadroya Yanal’ ne yapsın!

İlk devrede ki Fenerbahçe Ersun Yanal’ın takımı, ikinci devrede ki Fenerbahçe ise Comolli+Cocu+Koeman’ın takımı görüntüsü çizdi. Ersun hocanın işinin hiç kolay olmayacağını elinde sihirli bir sopa bulunmadığını daha önce zaten yazmıştım. Bu kadro ancak bu kadarını yapabilir. Fenerbahçe formasını hak eden çok az sayıda bir kadronun olduğu gün gibi ortada. Ligin ilk devresi 1 maç sonra bitecek, muhtemelen bu oyuncular Antalyaspor takımına da puan verecektir.

Artık iş işten geçmiş durumda, şimdi Ersun hoca ikinci devre için çalışmalara zaten başlamıştır. Ara transferde birçok oyuncunun gönderileceği aşikardır. Özellikle takımın oyun yapısını ve girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyen Slimani Youwin en başta gönderilmesi gereken isimdir. Zaten Sayın Comolli’nin yapmış olduğu transferlerin tamamı boş transferlerdir. Ersun hoca kendi bildiği ve güvendiği oyuncuları mutlaka alacaktır.

Bu takıma hiçbir şey demeye ve yazmaya değmez. Bu oyuncular Fenerbahçe takımının oyuncuları değillerdir. Ellerinden gelen budur, bunun fazlasını beklemek hayal olacaktır.

Ben takıma değil de Sevgili Ersun Yanal’a ve Sevgili kardeşim Volkan Ballı’ya tekrar hoş geldiniz diyorum. Bizler biliyoruz ki Fenerbahçe’yi ayağa kaldıracak olan sizlersiniz ve sizlere sonuna kadar güveniyor, destek veriyoruz.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErsun Yanal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43