Bayraktaroğlu: Samuel çok büyük işler yapar..

Çaykur Rizespor maçında oyuna 61.dk dâhil olan yeni transferimiz Osayi-Samuel oyunda kaldığı kısa süre içinde olumlu ve klas hareketleri ile beğenildi.

Bayraktaroğlu: Samuel çok büyük işler yapar..

Kalitesinin ve yeteneklerinin iyi olduğunu ispat eden genç yıldızımız ilerleyen haftalarda Winxbet takıma büyük katkı sağlayacağının sinyallerini verdi. 

Usta futbol yorumcusu ve 12numara Genel Yayın Yönetmenimiz Nurdoğdu Bayraktaroğlu Samuel için övgü dolu sözler söyledi: “Bu kadar çabuk bir sürede takıma hemen dâhil olması ve son 30 dk’da süre alması Erol Hocanın kendisine çok güvendiği anlamına gelir. Sahada gördüğüm genç yıldız ilk maçı olmasına ve daha 5-6 gün önce takıma katılmasına rağmen usta işi hareketler yaptı.

Ben inanıyorum ki 2.3 hafta sonra bu sevimli çocuk tutulmaz. Fenerbahçe ara transfer döneminde çok başarılı transferler yaparak şampiyonluk yolunda ciddi anlamda rakiplerine “BEN ŞAMPİYON OLACAĞIM” mesajı verdi. Samuel büyük bir yetenek ve uzun yıllar takıma büyük katkı sağlar. Eğer ki kulüp tarafında satılmak isterse de büyük paralar kazandırarak gider. Transfer edenleri tebrik ediyorum” dedi.

12NUMARA ÖZEL HABER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43