beIN SPORTS, Fenerbahçe'ye dava açtı

Fenerbahçemiz ile Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports arasındaki gerginlik hukuki zemine taşınıyor. Katar merkezli yayıncı, Fenerbahçe'nin giydiği 'beFair' tişörtleri nedeniyle sarı-lacivertli kulübe fikri mülkiyet ihlali davası açtı.

beIN SPORTS, Fenerbahçe'ye dava açtı

Fenerbahçemiz ile beIN SPORTS arasındaki gerginlik mahkeme salonlarına sıçradı. Reuters'ın haberine göre beIN SPORTS'tan iki kaynak, şirketin, kulübün "beFAIR" logosunu kullanmasını engellemek için çarşamba günü bir Türk fikri mülkiyet mahkemesinde yasal işlem başlattığını söyledi.

Kaynaklardan biri, yeni yasal işlemlerin hazırlandığını belirtti. Fenerbahçe, yayıncı kuruluşu video yardımcı hakem (VAR) tekrarlarını manipüle etmek, kamera açılarını sabitlemek, takımı zayıflatmak ve rakiplerini kayırmak için tek taraflı vurgular göstermekle suçluyordu. Katar merkezli yayıncı kuruluş ise bu suçlamaları reddetti.

beIN SPORTS, kulübün iddialarını reddederek, tekrarları kontrol edemeyeceği veya kamera açılarını değiştiremeyeceği konusunda ısrarcı. Bir beIN Nakitbahis kaynağı Reuters'e verdiği demeçte, "Türkiye'deki en büyük iki taraftar kitlesinden birine sahip olan Fenerbahçe'yi hedef almamız mali bir intihar olur" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye meydan okunamaz.
Vakit tamam, hodri meydan.
Bozalım oyunlarını.
BE FAIR"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43