Belözoğlu'ndan Perotti ve Luiz Gustavo açıklaması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu yılın son gününde Samandıra'da yapılan idmanın ardından konuştu: "Bu hafta başkan, ben ve Erol hoca oturup yol haritamızı belirleyeceğiz. Transferde mevki söylemek doğru olmaz, Erol hoca ile görüşüp kararlaştıracağız"

Belözoğlu'ndan Perotti ve Luiz Gustavo açıklaması

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de çalışmanın ardından sportif direktör Emre Belözoğlu önemli açıklamalar yaptı. Belözoğlu, "Bu hafta başkan, ben ve Erol hoca oturup yol haritamızı belirleyeceğiz. Transfer konusunda mevki söylemek doğru olmaz. Hoca ile görüşüp kararlaştıracağız" dedi. Ocak ayında yoğun maç temposunun kendilerini beklediğini belirten Belözoğlu, "Yoğun temponun neler getireceği daha çok teknik konular. Erol hocanın alanı. Ama 3 günde 1 maç temposunu kaldırabilecek bir oyuncu topluluğumuz var" ifadesini kullandı. 

Gustavo'nun Kovid-19 pozitifken oynatıldığı iddiasına tepki gösteren genç spor adamı, "Yalan söylerken kimse sorumlu davranmıyor ama gerçeği ispat etmek için biz mücadele ediyoruz" dedi. Sakatlığı nedeniyle 4 maçtır oynayamayan Perotti ile ilgili de Belözoğlu, "Garanti ücreti çok düşük. Oynadıkça Roma'ya ücret ödüyoruz. beklediğimiz rakama ulaşmadığı andan itibaren Roma bize bir ödeme yapıyor" şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu, Türkiye'de futbolcuların popülerlikten etkilendiğini ifade etti.
 
Özellikle büyük kulüplere geldikten sonra oyuncuların yeni bir yaşama başladıklarının altını çizen Belözoğlu, “Türkiye'de futbolcular popülerlikten etkileniyor. Yabancı futbolcular oynadıkları ülkelerde sosyal medyalarında 15-20 bin takipçileri varken Türkiye'ye gelince bir anda bu sayı 400-500 bin oluyor.
 
Bu da ciddi bir baskı oluyor ve oyuncuları çok ciddi etkiliyor. Bizler bu iklimde yetiştiğimiz için hamurumuz sağlam ama onlar etkileniyor. Bizler elimizden geldiği kadar bu etkilenmenin minimuma inmesi için çaba harcıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
 
Geniş bir kadroya sahip olduğumuzu ve ocak ayındaki yoğun maç temposunu rahatlıkla kaldırabileceğimizi anlatan Belözoğlu, “Çok iyi bir takımız, çok iyi ve karakterli oyuncularımız var. Sezon başı yaptığımız konuşmalarda zaman zaman bazı şeylerin kötü gidebileceğini Çerez Politikası de söylemiştik. Buna o zaman kimse pek inanmadı, sizler de inanmadınız ama futbolun içinde var. Oldu, gene olacak ama biz takımımıza, kadromuza güveniyor, gücümüzü biliyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEEmre Belözoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43