Berke Özer için sürpriz karar! Kaderi belli oldu

Berke Özer için Fenerbahçe'de karar verildi. Sinan Bolat transferinin olumsuz sonuçlanmasıyla birlikte Fenerbahçe'de kale Berke Özer'e emanet edildi. Genç kalecinin sözleşmesi sezon sonu sona eriyor.

Berke Özer için sürpriz karar! Kaderi belli oldu

Fenerbahçe'de Berke Özer, Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleyi devralmıştı. Sinan Bolat transferinin sonuçlanamamasının ardından sarı-lacivertlilerde Berke Özer ile devam etme kararı alındı. 21 yaşındaki file bekçisi bu sezon 18 maçta forma şansı buldu.

BERKE ÖZER İÇİN KARAR VERİLDİ
Altay Bayındır'ın sakatlığının ardından Berke Özer kaleyi devralmıştı. Ancak beklentileri tamamen karşılayamayan Berke Özer'in yerine alternatif isimler aranmaya başladı. Ara transfer döneminde kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de milli kaleci Sinan Bolat'ın transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Berke Özer ile devam etme kararı alındı.

BERKE ÖZER'İN BU SEZON PERFORMANSI
21 yaşındaki genç kaleci Berke Özer bu sezon sarı-lacivertli forma ile 18 maçta görev alırken kalesinde 19 gole engel olamadı ve 5 maçta kalesini gole kapattı. Berke Özer'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi önümüzdeki yaz sona eriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43