Bir sonraki maçlarda telafi edeceğiz..

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, ligin 10.haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynadığımız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bir sonraki maçlarda telafi edeceğiz..

Karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendiren Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, “Maç içerisinde tabii ki değişiklikleri yapmamız gerekiyor, çünkü yorulan oyuncular oluyor. Dolayısıyla biz aynı baskılı oyunumuzu, aynı ofansif oyunumuzu sergileyebilmek için değişiklikler yapmamız gerekebiliyor. Bugün de takımım her şeyi yaptı. Gerçekten bizim için çok önemli bir maçtı, aynı şekilde taraftarlarımız için de… Bugün sahada her şeyimizi verdik. Gerçekten çok baskılı oynadık, rakibimizi kendi yarı sahalarından çıkartmadık ama iki kere gelip, iki tane gol attılar. Futbol bazen çok adaletsizdir; bugün belki beraberliği bile, yarım puanı bile hak etmediler ama futbolda bazen bu tarz sonuçlar olabiliyor. Taraftarlarımızın için gerçekten çok üzgünüm. Bugün bizi gerçekten çok desteklediler rakibin ikinci golüne kadar.. Rakibin ikinci golü de hem bizim için hem de taraftarlarımız için büyük bir hayal kırıklığıydı. Ama biz savaşmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maçta bunu telafi etmek için her şeyimizi yazacağız. Bugün gerçekten hepimizin çok üzgün olduğu bir gün ama futbol maalesef böyle. Bugünkü maç istediğimiz gibi olmadı ama bir sonraki maçta en azından bunu telafi edip, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

Teknik Direktörümüz Pereira, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Yoğun maç takviminden dolayı istediğimiz seviyede antrenman yapamamaya başladık. Milli takım aralarında çok fazla milli takıma giden oyuncular oldu, dolayısıyla biz bu seviyemizi kaybettik. Ama bugün kesinlikle gerçekten o istekli, baskılı oyunu sahada gördüm. Kesinlikle bugün hak ettiğimiz bir sonucu almadık ama futbol, dediğim gibi bu şekilde. Sonuç bugün böyle oldu. Biz, taraftarlarımız için, Başkanımız için çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz. Bir sonraki maçlarda telafi edeceğiz.”

Taraftarlarımızla ilgili de kısa bir değerlendirmede bulunan Teknik Direktörümüz, “Protesto etmeleri çok normal çünkü onlar da bizim gibi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Biz de hayal Matbet kırıklığı yaşıyoruz ama bizim çok çalışmamız gerekiyor. Taraftarlarımız için çalışmamız gerekiyor çünkü onlar bu kulübün ruhu. Onlar için elimizden geleni yapıp bir sonraki maçta üç puan almak istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEVitor Pereira

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43