Birleşik Fenerbahçe Vakfı'ndan Ali Koç'a destek: Yaptıklarını biliyoruz, arkasındayız

Aziz Yılmaz yönetimindeki Birleşik Fenerbahçe Vakfı, son zamanlarda istifaya davet edilen Ali Koç’a destek verdiklerini TRHaber aracılığıyla duyurdu.

Birleşik Fenerbahçe Vakfı'ndan Ali Koç'a destek: Yaptıklarını biliyoruz, arkasındayız

Alınan başarısız sonuçlar ve teknik direktör konusundaki belirsizlikle birlikte taraftarların tepkisini çeken Fenerbahçe kralbet Başkanı Ali Koç, aradığı desteği Birleşik Fenerbahçe Vakfı'nda buldu. 

Camianın bilinen isimlerinden Aziz Yılmaz'ın yönettiği Birleşik Fenerbahçe Vakfı, tepkilerin odağındaki Ali Koç'u desteklemeye devam edeceklerini bildirdi. 

Mesajını kamuoyuna TRHaber aracılığıyla duyuran Vakıf, şu açıklamayı yaptı:

"Birleşik Fenerbahçe Vakfı olarak 2018 seçimlerinden beri başkanımız Sayın Ali Koç'u destekliyor ve desteğimizi devam ettiriyoruz. Başkanımız Sayın Ali Koç'un Fenerbahçe'miz için yaptıklarını yakinen biliyor ve onu takdir ediyoruz. Ancak son günlerde Başkanımız Ali Koç'a karşı bazı çatlak sesler çıktığına şahit oluyoruz. Sayın Ali Koç'un Fenerbahçe'mizin başkanı olması bizler için büyük bir onur ve gururdur.

Biz Birleşik Fenerbahçe Vakfı olarak daima Fenerbahçe'mizin birlik ve beraberlik içinde olmasını arzu ediyoruz. Fenerbahçe'mizin birlik ve beraberliğe en ihtiyacı olduğu bu dönemlerde hepimiz başkanımız Sayın Ali Koç'un yanında olup ona gereken her türlü desteği vermeliyiz.

Birleşik Fenerbahçe Vakfı olarak bu konuda kararlı ve ısrarcıyız.

Saygılarımla / Aziz Yılmaz (Birleşik Fenerbahçe Vakfı Başkanı)"

TRTHABER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43