Bologna'dan Pelkas'a 5 milyon euro

Bologna, Dimitris Pelkas için Fenerbahçe'ye 5.5 milyon euro'luk teklif yaptı. Corriere di Bologna gazetesine göre Fenerbahçe'nin talebi 1.5 milyon euro daha yüksek...

Bologna'dan Pelkas'a 5 milyon euro

İtalya Serie A kulüplerinden Bologna, Dimitris Pelkas için Fenerbahçe ile pazarlıklara başladı.

Corriere di Bologna'da yer alan habere göre; Bologna, Pelkas için Fenerbahçe 5.5 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe'nin cevabı ise 7 milyon euro oldu.

Bologna'nın aradaki farkı düşürmeye çalışacağı ancak teklif yaptığı hücum oyuncuları arasında en uygun fiyatlı ismin de Pelkas olduğu belirtildi.

SABATINI BU TRANSFERİ ÇOK İSTİYOR
Pelkas ile aynı bölgede oynayan Riccardo Orsolini için Torino ve Lazio ile görüşen Bologna'nın 15 milyon euro'ya bu satışı yapmayı amaçladığı ve buradan gelecek parayla Pelkas transferine nokta koymayı istediği de vurgulandı.

Daha önce Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı Roma'ya transfer eden ve şu an Bologna'da sportif direktörlük görevini yürüten Walter Sabatini'nin Pelkas transferinde istekli olduğu ve Yunan oyuncunun katkı vereceğine çok inandığının da altı çizildi.

SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 20 PAYI VAR
Fenerbahçe'nin sezon başında 1.9 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 payla transfer Venüsbet ettiği Pelkas, bu sezon sarı laciverli formayla 34 maça çıkıp 8 gol atıp 8 asist yaptı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEPelkasBologna

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43