Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, 5-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor galibiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, 5-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor galibiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi.

İsmail Kartal'ın maç sonu açıklaması şu şekilde:

"Çok güzel bir maç oldu. Seyir zevki çok yüksekti. Biz iyi çalışıyoruz. Her hafta oyunumuzu geliştiriyoruz. En önemli oyuncularımızın olmamasına rağmen elimdeki sağlıklı oyuncularla rakibi çok iyi analiz ettik. Bu maçı da kazanmaya gelmiştik. Çok güzel ortamımız var, çok güzel bir hava yakaladı. Alanyaspor'a 5 gol atmak... 5 golün haricinde çok net pozisyonlarımız var. 2-0'da oyunu dengelemem gerekiyordu. Önde baskı yaparken, kalemizde gol gördük. Oyunu çevirmeyi bildik. Oyuna giren üç oyuncumuz gol attı. Yükselen performansımız var.

Her gün Samandıra'da rakipleri çok iyi analiz ediyoruz ve oyunculara bunu çok net anlattığımı düşünüyorum. İlk gol tesadüf değil, biz çalıştık. Oyuncularımız tebrik ederim. Benim antrenmanlarım çok tempolu, çok zevkli. Gece gündüz takımın gelişimi için ekibimle çalışıyorum. Oyuncular da verdiğim emeği görüyor ve onlar da çalışıyor. Birbirimize inanıyoruz. Oyuncularıma saygı duyuyorum, onlar da bana güveniyor. Alanyaspor'a bilerek topu bıraktık. Sonrasında neler yapacağımızı çalıştık. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koyuyor. Çalışıyoruz ama maçı ne kadar isteyeceğiz, bu da önemli. Hepsini anlattım ve takım da gereğini yaptı. Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum. Onları Konyaspor maçına bekliyorum.

Arda Güler oyuna ne zaman girecek, ne zaman ilk 11 oynayacak, bunları planladım. Bu maçta da tam zamanında oyuna aldım. Oyuna gireceği bir ortam vardı, bizim evladımız. Mesut Özil ağabeyinin yerine girdi. Onu koruyoruz, kolluyoruz. Arda'nın önü açık. Arda Güler gibi çok oyuncumuz var. Onlarla ilgili plan yaptım. Haftanın 3-4 günü onlara ekstra idmanlar yaptıracağız. Başkanımız rica etti, ben de kabul ettim. Zaten Samandıra'da kalıyorum, bu ekstra idmanları yapacağız. Üst düzey oyuncularımız var, onlarla çalıştığım için çok mutluyum. Bazen bazı isimleri oynatmıyorum. Onlara bunu anlatıyorum ve ikan ediyorum. 'Tamam hocam' diyorlar. Bize destek oluyorlar. Bu şekilde devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEİsmail Kartal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43