Bu kadro ile bu kadar!

Fenerbahçe Süper Lig'in en diri takımlardan birisi olan Malatyaspor deplasmanında 1 puana razı oldu.

Bu kadro ile bu kadar!

Her iki takım da beklenenden çok uzak bir mücadele ve oyun ortaya koydular. Özellikle Fenerbahçe'nin bu maçı alma zorunluğu daha fazlaydı denebilir. Ligde her takım her takımı yenebilecek gibi gözüküyor. Fakat ben her zaman şunu belirtmek istiyorum ki şampiyon olacak takımın diğerlerinden muhakkak bir adım önde olması gerekiyor ve böyle mücadele etmesi gerekiyor. Fenerbahçe sahaya adeta forvetsiz başladı ve bu maç boyunca devam etti. Fenerbahçe takımının kadro yetersizliği bu maçla bir kez daha ispatlanmış oldu. Ben sezon başından beri zaten söylediğim gibi Fenerbahçe takımının çok kaliteli ve üst düzey oyunculardan kurulu olmadığını bir çok kez söyledim ve bunu bir kez daha yinelemem gerekiyor. Takımın kadrosunda Fenerbahçe'nin formasını giyebilecek kalitede oyuncu sayısı çok fazla değil. Ersun Yanal hocamızın bu oyuncu kadrosu ve profili ile şampiyonluğa ulaşması gerçekten mucizelere bağlı gibi gözüküyor.

Malatyaspor deplasmanı her takım için gerçekten zor ve önemli bir deplasman. Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla bu Supertotobet oyuncularıyla böyle güçlü bir takımdan 1 puan alması bence başarılı sayılır. Oyunun genel akışında özellikle Moses çok önemli bir pozisyonu harcayarak bizleri ve Fenerbahçe taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Ancak bunun yanı sıra Malatyaspor'un da birkaç net pozisyonu vardı. İlk devrenin sonlarında Emre'nin kullandığı penaltı gerçekten Emre kalitesindeki bir futbolcuya hiç yakışmadı. Ben Emre'nin topa gelişinden zaten gol olmayacağını hissetmiştim o kadar yavaş ve ciddiyetsiz bir vuruş yaptı ki Malatyaspor kalecisine adeta ısındırma şutu gibi bir pas oldu.

İlk devrenin bitmesine 5 hafta kaldı, eğer ki Fenerbahçe Ersun Yanal yönetiminde bu kadrosuyla bu oyuncularıyla bu mücadelesiyle zirveden 4,5 puan farkla ilk devreyi bitirirse ikinci devrede yapacağı başarılı ve kaliteli transferlerle yeniden şampiyonlukta iddialı duruma muhakkak gelecektir. Ancak ben ara transferlerde kaliteli ve iyi oyuncuların asla transfer edilemeyeceğini çok iyi biliyorum. Yani Fenerbahçe nasıl transfer hamleleri yapacak bunu da kestirmek çok zor. Bilindiği gibi özellikle son iki sezondur Comolli yaptığı transferlerle gerçekten büyük hayal kırıklığı yaratıyor ben bu bakımdan transferlerin yine çok sağlıklı ve kaliteli isimlerden olacağını düşünemiyorum. Yani sözün özü ciddi olarak Başkan Ali Koç'u çok sıkıntılı bir süreç bekliyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43