Bu Takım taraftara güven vermiyor!

Fenerbahçe’nin her maçının bir final olacağını zaten yazmıştık ve de biliyorduk. Ancak Fenerbahçe’nin Sivasspor maçında oynadığı zayıf, basiretsiz ve utanç verici bir oyun oynayacağını çok tahmin edememiştik.

Bu Takım taraftara güven vermiyor!

Maalesef bu takım bunu da yapmayı başardı. Ersun hoca takıma geldiği günden bu yana bence çok fazla bir katkı sağlayamadı. Sadece Cocu ve Koeman’a göre biraz daha istekli görüntü çizmeye çalışıyor bu kadar.

Taraftarın gazabını Soldado önledi

Sivasspor Fenerbahçe takımından az da olsa çekinmese maç çok farklı olabilirdi. Özellikle Fenerbahçe 1-0 geriye düştükten hemen sonra taraftar takımı tam yuhalamaya başlamıştı ki Ersun hoca ve Ali Koç’un imdadına Soldado şık bir gol atarak can verdi. Eğer ki Fenerbahçe’nin beraberlik golü çabuk gelmeseydi takım tamamen protesto edilecekti. Bunu canlı olarak gördük. Yani bu taraftar şunu belli etmiştir: Takıma çok fazla güvenmiyoruz, hoca çok yanlış kadrolar ile başlıyor ve değişimler yapıyor.

Dirar’sız sağ taraf olmaz

Nabil Dirar’sız Fenerbahçe’nin sağ tarafı hiç iş yapmıyor. İsla Dirar’sız varla yok arasında bir şey. Ersun Setrabet hoca Dirar’sız bir takım nasıl yapıyor anlamış değilim. Tolgay bal yapmayan arı gibi ben kendisinden çok şey bekleyenlerdendim ancak takıma katkısı hiç olmadı.

Sadık bu takımın stoperi olamaz

Sadık.. Sadık.. Sadık.. bu kardeşimiz maalesef ki Fenerbahçe’nin stoperi asla olamaz ve olamayacaktır. Oynadığı her maç büyük hatalar yapan Sadık Sivasspor maçının da en kötü adamı idi. Rakiplerine devamlı fauller yapan, rakibini sürekli kaçıran ve hatalı geri paslar ile Harun’a işkence yapan adam olarak dikkat çekti. Sadık bu hatalarının yanına iki de penaltı yaptı ancak Bülent hoca Fenerbahçe’ye acımış olacak ki iki pozisyonu da es geçti. Kısaca Sadık bu takımın stoperi olamaz. Boş ve lüzumsuz bir transfer oldu.

Durum çok kritik

Fenerbahçe at başı kazandığı maçlar ile taraftarlarına güven vermemeye devam ediyor. Önünde oynayacağı çok zor maçlar var. Küme düşecek takımlardan ikisi belli gibi, ne yazık ki bu futbolu ve ruhsuz mücadelesi ile üçüncü düşecek takımlar içinde en yakın olanı Fenerbahçe gibi gözüküyor. Oynadığı futbol ve oyun karakteri kümede kalmaya bence yetmez. Herkes alay ediyor ne küme düşmesi diye de, böyle zar zor maç kaç kez alacaksın. Böyle oyununu sürdürmesi durumunda çok daha zor günlerin olacağı kesin.

N|B

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43