Büyük krizde 2. bölüm!

Mesut Özil-Ali Koç geriliminde ikinci perde kapıda! Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada Mesut Özil'in ticari işlerini bir kenara koyup Fenerbahçe'ye odaklanması gerektiğini söylemişti.

Büyük krizde 2. bölüm!

Mesut Özil-Ali Koç geriliminde ikinci perde kapıda! Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada Mesut Özil'in ticari işlerini bir kenara koyup Fenerbahçe'ye odaklanması gerektiğini söylemişti. Saha dışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve kripto para işine dahi giren Mesut Özil'in son olarak eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'mizin yıldız ismi Mesut Özil, Ali Koç'u kızdıracak bir hamle daha yaptı. Saha dışındaki ticari işleri ve yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Mesut Özil şimdi de eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurdu. Hatırlanacağı üzere Ali Koç, performansı tartışıldığı dönemde Mesut Özil'in ticari işlerini bir kenara bırakıp takıma odaklanması gerektiği konusunda oyuncuyu uyarmıştı.

MESUT ÖZİL ŞİMDİ DE SAĞLIK ŞİRKETİ KURDU
Saha dışında gerçekleştirdiği ticari işlerle dikkat çeken ve kripto para işine dahi giren Mesut Özil şimdi de eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurdu. Flamini, Mesut Özil ile kurduğu şirket için "Beslenme, zindelik, zihinsel güç konusunda uzmanlarla etkileşim kurabileceğimiz, bilgilerini paylaşabileceğimiz ve deneyimlerini paylaşabileceğimiz bir platform" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Mesut Özil'e daha önce serzenişte bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, yıldız ismin son hamlesine bir tepki verip vermeyeceği merak konusu.

ALİ KOÇ: MESUT ÖZİL TİCARİ İŞLERİNİ BIRAKIP SAHAYA ODAKLANMALI
Ali Koç, Vitor Pereira döneminde performansındaki düşüşle dikkat çeken Mesut Özil'i şu sözlerle uyarmıştı:

"Mesut Özil'in artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı. Hepimiz Mesut'un neler yapabileceğini biliyoruz. Onun da ticari işleri bir kenara koyup işine odaklanması gerekiyor."

TARAFTAR TAKIMA ODAKLANMASINI İSTİYOR

Fenerbahçe taraftarın Özil'den ilk önce takıma odaklanmasını ve faydalı olmasını istiyor. "Takım için elinden geleni yap, o zaman ne iş kuracaksan kur" diyor.. 12numara| Özel Haber

MİNİ YORUM: Başkan Ali Koç Mesut Özil'i bu konuda uyarmasından günler önce Genel Yayın Yönetmenimiz Nurdoğdu Bayraktaroğlu bu konuya dikkat çekmiş ve "Mesut sahada boy gösterip, Fenerbahçe'ye faydalı olacağına, ticarette kafa yormaya başladı" demişti. Başkanımızın bu konuda ki kararı ve söylemlerine tamamen katılıyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43