Camiadan Belözoğlu'na büyük sitem..

Takımın en önemli eksiği olan kaliteli bir golcü almayan Belözoğlu bu konuda taraftarlardan büyük tepki görmeye başladı.

Camiadan Belözoğlu'na büyük sitem..

Emre Belözoğlu transferlerde başarılı olamadı.. Sezon başında yapılan bunca transfere rağmen taraftarların istediği bir takım kuramadı. Transferleri yapan Emre Belözoğlu adeta sınıfta kaldı. Yaşı ilerlemiş bir çok futbolcuyu transfer eden Belezoğlu bu başarısız kadronun en sorumlu kişisi olarak taraftarlarımızı isyan ettirdi. Ara transfer döneminde alınan İrfan Can Kahveci, Samuel, Attila ve dünya yıldızı Mesut Özil camiamızın yüreğine biraz su serpti.

Takımın en önemli eksiği olan kaliteli bir golcü almayan Belözoğlu bu konuda taraftarlardan büyük tepki görmeye başladı. Taraftarlarımız "Yani zamanında iyi futbolcu olmakla, yönetici olunca iyi futbolcudan anlamak farklı oluyor. Emre futbolcu seçimlerinde beklenenin çok altında kaldı" diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Şİmdi bütün Safirbet gözler başta Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Pelkas, Gustavo'nun güçlü olarak takıma dönmesine çevrildi. 
 

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEEmre Belözoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43