Çorum FK'dan Mesut Özil açıklaması geldi!

Fenerbahçe'nin ünlü yıldızı Mesut Özil'in satın almak istediği Çorum FK'nın sportif direktörü Oğuzhan Yalçın, özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Çorum FK'dan Mesut Özil açıklaması geldi!

Fenerbahçe 'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil'in TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Çorum FK'yı satın alma girişiminde bulunduğu iddiaları gündemden düşmüyor.

Fenerbahçe'nin Çorumlu yıldızı İrfan Can Kahveci devreye girdi
İki ay önce Çorum FK'nın Bodrumspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Fenerbahçe'nin Çorumlu yıldızı İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'in de bulunduğu bir ortamda Çorum FK Sportif Direktörü Oğuzhan Yalçın ile iletişime geçti. İrfan Can Kahveci, Sportif Direktör Yalçın'a "Mesut abi ilerleyen zamanlarda bir kulübü almayı planlıyor. Kulübün sahabet borcu var mı, durumu nedir?" diye sordu.

Olayın bundan sonrasını Akşam gazetesine açıklayan Yalçın, şu ifadeler kullandı:

 "Biz para konuşmadık"
 
"Biliyorsunuz İrfan Can Kahveci, Çorum'ludur. Kendisi her zaman maddi manevi Çorum FK'ya destek veriyor. Bu konuda da Mesut'un kulübü alması için teşvik edip, destek veriyor. Biz Mesut Özil'le o zaman böyle bir görüşme yaptık. Ama 1.3 milyon euro para istediğimiz konusu nereden çıktı bilmiyorum. Çünkü biz para konuşmadık. Kulübümüzün borcu yok. Mesut Özil'in kulübü satın alması Çorum FK açısından da yararlı olur. Bu nedenle kendisine her türlü yardımcı oluruz.

"Süper Lig ayarında tesislere sahip bir kulübüz"

Şu an biz Süper Lig ayarında tesislere sahip bir kulübüz. 15 bin kişilik stadımız ve harika tesislerimiz, kulüp binamız var. Çok iyi de bir kadro kurduk. Kulüp anonim şirket olduğu için satışına engel bir durum yok. Kulüp hisselerine sahip olan başkanımız Fatih Özcan geçen hafta kızıp istifa etti. Kulübün sahibi kendisidir. Şu an İkinci Lig'de grubumuzda 6. sıradayız. 1. Lig'e yükselme ve play-off iddiamız devam ediyor. Mesut'un kulübümüzle ilgilenmesi, takımımızın tanıtımı açısından yararlı oldu."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43