COŞKUYLA AYDINLIK YARINLARA

Yeni sezona hazırlık sürecimizde, büyük değişim ve dönüşüm sürecimiz devam ederken, birçok zorlukla karşılaşmamız bizleri şaşırtmamıştır.

COŞKUYLA AYDINLIK YARINLARA

Yeni sezona hazırlık sürecimizde, büyük değişim ve dönüşüm sürecimiz devam ederken, birçok zorlukla karşılaşmamız bizleri şaşırtmamıştır. Başkanımız Ali Koç’un göreve geldiğinden bu yana, özellikle ekonomik anlamda yaptığı fedakarlıklar takdire şayandır. Öncelikle, adeta ölüm döşeğinde yatan bir hastayı kurtarmamız gerektiğini bizler de çok defa dile getirdik. Spor kamuoyu henüz tam farkında olmasa da; 2 yıllık görev sürecinde Başkanımız öncelikle hastanın hayatta kalması için fedakarlıklar yapmıştır. Ancak futbolda ki başarı veya başarısızlık pek tabi ki her şeyin önüne geçmektedir.

İnanıyoruz ki; önümüzdeki sezon futbolda özlenen şampiyonluğa birlik ve beraberlik içerisinde ulaşacağız. Futbolda ki yeni yapılanma doğrultusunda; Emre Belözoğlu ile Teknik Direktörümüz Erol Bulut başta olmak üzere tüm ekibimize güveniyoruz. Hırslı ve mücadeleci bir Fenerbahçe izleyeceğimizi şimdiden görüyoruz.

Ancak gerek dışarıda ki Fenerbahçe düşmanları, gerekse de içimizden gözüken ancak Jokerbet camiamızı yanıltarak Fenerbahçe düşmanlarına hizmet eden zihniyetlere karşı dikkat etmemiz gerekmektedir. Geçmişte özellikle sosyal medyada taraftarlarımızı kışkırtmaya çalışan bazı ne idüğü belirsiz kişiler, günümüzde de kılık değiştirerek varlıklarını sürdürmektedir. Daha önce de defalarca söylediğimiz şekilde birlik ve beraberliğimizin sağlanması Fenerbahçe için hayati derecede önem arz etmektedir. Fenerbahçe’yi durdurmak için zeka oyunları oynanabilir, zekice hamleler yapılabilir. Ama Fenerbahçe camiasında ki coşku dünyada hiçbir yerde bulunmaz ve Albert Einstein’ın da dediği gibi, ‘Coşku, Zekadan Daha Önemlidir.’

Bu bağlamda; yeni yapılan Acıbadem Sağlık Grubu sponsorluğu açısından, hem Başkanımız Sn. Ali Koç’u hem de Sn. Mehmet Ali Aydınlar’ı tebrik ediyoruz. Bizim duruşumuz geçmişten beri aynı olmakla beraber, duruş bozukluğu yaşayanlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Başkanımızın girişimleri ile Fenerbahçeli diğer değerli iş insanlarımızın da camiamızı yalnız bırakmayacağını ve elini taşın altına koyacaklarını ümit ediyoruz. Takımımıza geri dönen Gökhan Gönül ve Caner Erkin’e de güveniyor ve bu futbolcularımız üzerinden de bölünmeler yaşanmaması gerekliliğini özellikle belirtiyoruz.

Birlik ve Beraberlik; Ölümden Başka Her Şeyi Yener. 

12 NUMARA

www.12numara.com.tr

www.twitter.com/12numara

www.instagram.com/12numara

www.facebook.com/12numara

www.youtube.com/12numaratv

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43